Nälkäpäivä yrityksissä

Maria Santto/Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Maria Santto/Suomen Punainen Risti
"Nälkäpäiväkerääjä Prismassa"

Haastakaa paikalliset yritykset mukaan Nälkäpäivään!

Nälkäpäivä tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia osallistua auttamiseen juuri heille sopivalla tavalla. Yrityksille voi ehdottaa vaikkapa seuraavia osallistumistapoja:
Lahjoittaminen Nälkäpäivään:
o    katastrofirahastoon osaston viitenumerolla, esimerkiksi hyödyntämällä aineistopankista löytyvää lahjoituspyyntökirjettä, johon voitte myös lisätä MobilePay-numeron ja osaston allekirjoituksen.
o    osaston nettikeräykseen
o    osaston MobilePay-numerolla. Jos teillä ei ole omaa MobilePay-numeroa, voitte käyttää katastrofirahaston yleistä numeroa 10900.

Kerääminen Nälkäpäivään:
o    antamalla työntekijöiden tulla lipaskerääjiksi työajalla
o    perustamalla nettikeräyksen

Yrityksiltä voi pyytää myös tuotelahjoituksia myyjäisiin, tulostusapua, tai vaikkapa maksutonta mainostilaa digiscreeneiltä. Aineistot digiscreenejä varten saa keskustoimistolta hyvissä ajoin pyytämällä osoitteesta keraykset@punainenristi.fi.

Täältä löytyy somevinkkejä myös yrityksille.

Jos teillä on hyviä kontakteja yrityksiin, joiden kanssa kannattaisi neuvotella valtakunnallisesta yritysyhteistyösopimuksesta, otamme mielellään vinkit vastaan keskustoimiston yritysyhteistyötiimissä.

Keskustoimistokin pyytää yrityksiä mukaan Nälkäpäivään

Keskustoimisto haastaa yrityksiä mukaan Nälkäpäivään säännöllisten uutiskirjeidensä avulla. Haasteissa tarjotaan mahdollisuutta lahjoittaa rahaa tai aikaa osallistumalla keräämiseen.  Lipaskeräämisestä kiinnostuneet työntekijät ohjataan etsimään lähimmän osaston Nälkäpäivä-ilmoitus Omasta.  

Kannattaa tutustua yritysten Nälkäpäivä-sivuihin netissä:  https://www.punainenristi.fi/nalkapaiva/yrityksille/

Kysyttävää yritysten Nälkäpäivästä?

Ota yhteyttä piiritoimistoon tai keskustoimistoon.

Keskustoimiston yhteystiedot:
Regina Laurén, regina.lauren(a)punainenristi.fi, 040 665 0595
 

 

Liitetiedostot: