Materiaalitilaukset

Nälkäpäivän materiaalit ovat tilattavissa verkkokaupasta 10.5. lähtien. Materiaalitilaukset tehdään verkkokaupan järjestönäkymän kautta osoitteessa www.punaisenristinkauppa.fi. Kirjaudu siis sisään verkkokauppaan, valitse kohta "Järjestölle" ja sen alta kohta "Ajankohtaiset kampanjat", josta löydät Nälkäpäivä-tuotteet. 

Osastokohtaiset MobilePay-tarrat ja iZettle-laitteet ja käyttäjätunnukset tilataan tämän linkin kautta viimeistään 21.8..

Hyvissä ajoin tilauksensa tehneet palkitaan

Kaikki 19.6. mennessä tilauksensa tehneet osastot saavat Punaisen Ristin matkalaukun (100 ensimmäistä tilaajaa) tai yllätyspalkinnon. 21.8. mennessä tilauksensa tehneet osastot saavat kiitokseksi matkalaukun (niin pitkään kuin tavaraa riittää) tai yllätyspalkinnon). Etenkin isojen osastojen toivotaan tekevän tilauksensa kesäkuun loppuun mennessä.

Viimeinen tilauspäivä on 4.9.. Pidäthän kiinni eräpäivästä. Se on asetettu sen perusteella, että varasto ehtisi palvella kaikkia osastoja ja kouluja mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Emme voi taata, että varasto ehtii lähettää määräajan jälkeen saapuvia tilauksia.

Verkkokauppa on uudistunut ja vaatii rekisteröitymisen

Verkkokauppa on uudistunut keväällä 2021 ja vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja osastokohtainen asiakasnumero. Rekisteröitymisohje ja lista osastokohtaisista asiakasnumeroista ovat tämän sivun liitteinä. Rekisteröitymisen vahvistaminen voi kestää 5 arkipäivää, joten rekisteröityminen on syytä tehdä hyvissä ajoin ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.  

Mikäli sinulla on kysymyksiä verkkokauppaan liittyen, toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse: myynti@punainenristi.fi tai 020 701 2211.

Materiaalit toimitetaan pääasiassa noutopisteeseen

Jos tilaatte pelkästään maksuttomia materiaaleja, tilauksen toimitustapa on ”Ilmainen toimitus”. Ilmaistavarat toimitetaan pääsääntöisesti lähimpään noutopisteeseen. Jos tilauksessa on mukana myös maksullisia tuotteita, silloin toimitus on maksullinen ja toimitustavan saa valita.