Materiaalitilaukset

Nälkäpäivän materiaalit ovat tilattavissa verkkokaupasta 10.5. lähtien. Huomaa, että pop up teltat on tilattava jo 30.6. mennessä ja muut maksulliset tuotteet 15.8. mennessä. Materiaalitilaukset tehdään verkkokaupan järjestönäkymän kautta osoitteessa www.punaisenristinkauppa.fi. Kirjaudu siis sisään verkkokauppaan, valitse kohta "Järjestölle" ja sen alta kohta "Ajankohtaiset kampanjat", josta löydät Nälkäpäivä-tuotteet. 

Osastokohtaiset MobilePay-tarrat ja iZettle-laitteet tilataan osoitteesta keraykset@punainenristi.fi 15.8. mennessä.

Verkkokauppa on uudistunut ja vaatii rekisteröitymisen

Verkkokauppa on uudistunut 10.3. ja uuden verkkokaupan myötä kirjautuminen on muuttunut. Jokaisen osaston on luotava uudet verkkokauppatunnukset. Rekisteröitymiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja osastokohtainen asiakasnumero. Rekisteröitymisohje ja lista osastokohtaisista asiakasnumeroista ovat tämän sivun liitteinä. Rekisteröitymisen vahvistaminen voi kestää 5 arkipäivää, joten rekisteröityminen on syytä tehdä hyvissä ajoin ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.  

Mikäli sinulla on kysymyksiä verkkokauppaan liittyen, toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse: myynti@punainenristi.fi tai 020 701 2211.

Tee materiaalitilaus hyvissä ajoin

Tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Etenkin isojen osastojen isot tilaukset olisi hyvä tehdä jo ennen kesälomien alkua. Arvomme 15.8. mennessä tilauksensa tehneiden kesken 10 kpl Punaisen Ristin tuotteita!

Viimeinen tilauspäivä on 5.9.. Pidäthän kiinni eräpäivästä. Se on asetettu sen perusteella, että varasto ehtisi palvella kaikkia osastoja ja kouluja mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Emme voi taata, että varasto ehtii lähettää määräajan jälkeen saapuvia tilauksia.

Nälkäpäivämateriaaleista on kuvat verkkokaupassa. 

Materiaalit toimitetaan pääasiassa noutopisteeseen

Jos tilaatte pelkästään maksuttomia materiaaleja, tilauksen toimitustapa on ”Ilmainen toimitus”. Ilmaistavarat toimitetaan pääsääntöisesti lähimpään noutopisteeseen. Jos tilauksessa on mukana myös maksullisia tuotteita, silloin toimitus on maksullinen ja toimitustavan saa valita.