SPR Nälkäpäivä

Hienoa, että olet löytänyt Nälkäpäivä-ryhmän. Ryhmä on tarkoitettu kaikille Nälkäpäivää järjestäville osastojen aktiiveille. Ryhmän sivulta löytyy ohjeita ja vinkkejä keräyksen suunnittelua varten.

Tervetuloa mukaan Nälkäpäivään!

Uutiset

Jooel Niittynen
Kuvaaja: Jooel Niittynen
"Joutsassa keräys lähti loistavasti käyntiin. Pullat ja pasteijat tekivät kauppansa ja rahaa lahjoitettiin hyvin. Kerääjiä saman verran kuin edellisinä vuosina."

Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin osastojen Nälkäpäivä-keräyksen perjantaipäivä oli onnistunut. Yli 50 osastoa oli mukana perjantaina Nälkäpäivässä. Lahjoittajia oli hiukan aiempaa vähemmän liikkeellä, osittain ilmeisesti huonon sään takia.

Osastot järjestivät lipas- ja tonkkakeräyksiä sekä myivät hernekeittoa ja leipää. Monet osastot saivat koulut hyvin mukaan. Joutsan osastolla koululaiset keräsivät kahtena päivänä. Useilla osastoilla kerääjiä on liikkeellä hyvin, esimerkiksi Kurikassa 45, Ilmajoella 30, Lapualla 40 ja Karstulassa yli 100.

Tatu Blomqvist
Kuvaaja: Tatu Blomqvist
"Virtuaalitodellisuus vie keskelle Somalian kuivuutta. "

Virtuaalitodellisuus vie katsojan paikan päälle kokemaan, millaista elämä on ankaran kuivuuden koettelemassa Somaliassa. Katastrofiaiheinen Myrskyvaroitus-pakopeli testaa osallistujan nokkeluutta sekä herättää ajatuksia auttamisesta.

Maria Santto/Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Maria Santto/Suomen Punainen Risti
"Nälkäpäiväkerääjä Prismassa"

Haastakaa paikalliset yritykset mukaan Nälkäpäivään!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.