Minecraft-verkkoystävätoiminta

Tule pelaamaan SPR:n Minecraft-serverille!

Suosittua Minecraft-peliä voi nyt pelata myös Punaisen Ristin Spärrä-serverillä, jota Punaisen Ristin nuoret vapaaehtoiset ovat rakentaneet. Minecraft on uusi verkkoystävätoiminnan muoto, jossa voi tutustua uusiin kavereihin, rakentaa erilaisia rakennelmia, kokeilla parkour-ratoja ja muuten vain tutkia mitä pelimaailmasta löytyy. Vapaaehtoisemme tekevät vielä viimeisteleviä rakennustöitä pelissä, mutta serveri on nyt avoinna ja toivotamme pelaajat lämpimästi tervetulleiksi!

Pelaamiseen tarvitaan Minecraftin tietokoneversio, jonka voi ostaa osoitteesta minecraft.net. Punaisen Ristin Minecraft-serverille pääsee pelissä IP-osoitteella sparra.net9.fi. Serverillä pelaaminen on maksutonta.

Käy lukemassa Spärrän säännöt ja ohjeet ennen pelin alkua.

Haluatko vapaaehtoiseksi?

Tällä hetkellä etsimme erityisesti vapaaehtoisia, joilla on plugin -osaamista sekä vapaaehtoista koordinoimaan yhteistä rakentamista. Myös muut toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Rakentajana olet kehittämässä ja ylläpitämässä Punaisen Ristin pelimaailmaa yhdessä muun rakennustiimin kanssa. Et tarvitse aiempaa Punaisen Ristin kokemusta, mutta Minecraft-kokemuksesta on hyötyä.

Moderaattorina valvot pelaajien käyttäytymistä, autat heitä tarvittaessa, edistät hyvää fiilistä ja keskinäistä tutustumista pelaajayhteisössä ja kerrot tarvittaessa osallistujille muusta Punaisen Ristin toiminnasta, kuten ystävätoiminnasta pelimaailman ulkopuolella. Moderaattorin tulisi olla 15-vuotias. Myöskään tähän tehtävään et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä koulutamme sinut tehtävään. Koulutuksessa menee aikaa noin tunti ja se suoritetaan verkkokoulutuksena Moodlessa.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täällä.

Lisätietoa voit kysyä myös Varpulta: varpu.salmenrinne(@)redcross.fi