Ystävänä verkossa

Jenna Lehtonen
Kuvaaja: Jenna Lehtonen

 

Punainen Risti auttaa kavereita kaipaavia nuoria nyt myös verkossa!
 

Onko verkko tai some sinulle luonteva ympäristö toimia ja viettää aikaa? Kaipaatko uusia kavereita? Punainen Risti on käynnistämässä uusia toimintamuotoja yksinäisyyden ehkäisemiseksi verkossa. Kouluttamamme verkkoystävätoiminnan vapaaehtoiset ovat noin 18-29-vuotiaita, tavallisia nuoria aikuisia.

Verkkoystävät

Luotettavan verkkoystävän kanssa voit käydä kahdenkeskisiä, anonyymejä chatteja valitsemanne keskustelusovelluksen avulla. Punaisen Ristin ystävävälityksen sinulle osoittama verkkoystävä on pysyvä ja voitte keskenään sopia kuinka usein viestittelette.

Haluatko itsellesi verkkoystävän? Täytä ystäväpyyntö täällä. Haluatko ryhtyä vapaaehtoiseksi verkkoystäväksi? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi, tiedustele tulevia koulutuksia Varpulta (varpu.salmenrinne[@]punainenristi.fi)

Punaisen Ristin Minecraft - pelimaailma

Punaisen Ristin omalla Minecraft -peliserverillä pääset pelaamaan ja juttelemaan samanhenkisten tyyppien kanssa. Pelien moderaattoreina toimii Punaisen Ristin ystävätoiminnan koulutetut vapaaehtoiset. Lisätietoa täältä.

Haluatko Minecraft-rakentajaksi tai moderaattoriksi? Ilmoittaudu täällä.

Nuorten ryhmächatit

Punaisen Ristin chateissa nuorella on mahdollisuus keskustella ryhmässä muiden nuorten kanssa ja saada apua Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen ammattilaisilta ja vapaaehtoisilta. Vapaaehtoisilta nettipäivystäjiltä ei edellytetä alle 30 vuoden ikää. Chatteja järjestetään joka tiistai ja torstai ja aiheet valikoituvat nuorten omien toiveiden mukaan.

Osallistu ryhmächatteihin täällä. Haluatko vapaaehtoiseksi nettipäivystäjäksi ryhmächatteihin? Ota yhteyttä sinua lähinnä olevaan Nuorten turvataloon

 

Lisätietoja:

Varpu Salmenrinne, varpu.salmenrinne[at]punainenristi.fi, p. 040 352 0772