Markkinointimateriaali

Tämän sivun liitteistä löydät Auttajat Alangolla -vapaaehtoistapahtuman tunnuksen sekä kuvia mm. sosiaalisen median julkaisuihin ja uutiskirjeisiin. Materiaali on sekä osastojen, piirien sekä kaikkien muiden Punaisen Ristin toimijoiden vapaassa käytössä.

Tapahtuman markkinoinnissa voit hyödyntää esimerkiksi seuraavia pääviestejä eri kohde- ja ikäryhmät huomioiden. 

Ohjelma 

  • Ohjelma suunnitellaan siten, että tapahtuma on antoisa kaikille Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisille. Mukaan voivat siis tulla sekä osastojen konkarit että satunnaisesti toimintaan osallistuvat vapaaehtoiset. Myös esimerkiksi verkkovapaaehtoiset, Nuorten turvatalojen vapaaehtoiset ja verenluovuttajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan! 
  • Kaikki ohjelmaosuudet ovat kaikille avoimia eli ohjelmaa ei kohdenneta erikseen tietyille kohderyhmille. Kaikille osallistujille yhteinen ohjelma sekä työpajat jakautuvat kolmeen ohjelmaraiteeseen eli teemaan. Nämä raiteet ovat:
    • Varautuminen muuttuvaan maailmaan 
    • Uudistuva ja moninainen Punainen Risti 
    • Hyvinvoiva vapaaehtoinen 
  • Yksi Auttajat Aulangolla vapaaehtoistapahtuman pääpuhujista on sunnuntain päätösohjelmassa esiintyvä kouluttaja, luennoitsija, entinen kansanedustaja ja näyttelijä Jani Toivola. Taitavaksi ja motivoivaksi puhujaksi kehuttu Toivola kannustaa meitä erilaisuuden kohtaamiseen ja sen hyödyntämiseen toimintamme voimavarana, vahvuutena ja kasvattajana. Palkittuna puhujana hän kertoo meille kulttuurien välisestä viestinnästä ja globaalista tasa-arvosta peilaten niitä omiin kokemuksiinsa. 
  • Ohjelman lomaan jää myös vapaa-aikaa, jonka voi hyödyntää esimerkiksi vierailemalla Aulangon näkötornilla, uimalla hotellin kylpylässä tai retkeilemällä Hämeen linnaan. Lue lisää ohjelmasta täältä.  

Vastuullisuus 

  • Vastuullisena tapahtumana Auttajat Aulangolla vapaaehtoistapahtuma toimii mahdollisimman kestävällä tavalla ja ilmastoystävällisesti. Tunnistamme tapahtuman ympäristövaikutukset suunnittelu- ja toteutusvaiheessa ja teemme töitä vaikutusten pienentämiseksi. 
  • Edistämme vastuullisuutta mm. tarjoamalla ravitsevaa ja monipuolista kasvispainotteista ruokaa ja toimittamalla tapahtumamateriaalit osallistujille ensisijaisesti sähköisinä välttämällä turhaa paperin käyttöä. Lue lisää tapahtuman vastuullisuudesta täältä.
  • Haluamme kannustaa myös jokaista tapahtuman osallistujaa vastuullisiin valintoihin. Järjestämme tapahtumapaikan ja Hämeenlinnan keskustan sekä rautatieaseman välillä tapahtuman osallistujille maksuttoman bussikuljetuksen jokaisena tapahtumapäivänä ennen ja jälkeen ohjelman. Tapahtuman lopullinen ohjelma-aikataulu päätetään vasta, kun VR on julkaissut juna-aikataulut keväälle 2022. Lue lisää bussikuljetuksesta täältä.
  • Osana vastuullisuutta haluamme huolehtia myös tapahtuman saavutettavuudesta ja turvallisuudesta sekä osallistujien hyvinvoinnista ja yhdenvertaisuudesta. Käytämme tapahtumassa mm. turvallisen tilan periaatteita, järjestämme ohjelmaa suomeksi, ruotsiksi ja tarpeen mukaan myös englanniksi ja huomioimme mahdolliset koronatilanteeseen liittyvät viranomaismääräykset. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Lue lisää tapahtuman saavutettavuudesta täältä.

Alle 29-vuotiaiden vapaaehtoisten osallistumismaksu 

  • Haluamme kannustaa ja tukea Suomen Punaisen Ristin nuorten vapaaehtoisten osallistumista Auttajat Aulangolla -tapahtumaan. Kaikki vuonna 1993 tai sen jälkeen syntyneet vapaaehtoiset voivat hakea ilmoittautumisen yhteydessä stipendiä, jolla on mahdollista kattaa 80% tapahtuman osallistumismaksusta.  
  • Stipendit jaetaan Folke Bernadotte muistosäätiön apurahoituksesta, joten mahdollistamme tapahtuman osallistujille myös kansainvälisiä kokemuksia. Lue lisää osallistumismaksuista täältä. 

Kiitos-illallinen 

  • Tarjoamme kaikille tapahtumaan Aulangolla osallistuville vapaaehtoisille herkullisen Kiitos-illallisen Scandic Aulangon ravintolassa lauantaina 2.4.2022. Illallinen on jatkoa aiemmin kolmen vuoden välein pidetyille vapaaehtoisten Kiitos-gaaloille. 
  • Illallisen jälkeen voi jatkaa vielä iltaa hotellin yökerhossa, joka on varattu käyttöömme.