Majoittuminen

Jokainen tapahtuman osallistuja vastaa itse majoituksen varaamisesta oman tarpeen mukaan. Huomioithan, että tapahtuman osallistumismaksu ei sisällä majoitusta.

Majoittuminen Scandicissa

Auttajat Aulangolla tapahtuman osallistujat voivat varata Scandic Aulangolta tai Scandic Hämeenlinna Citystä majoituksen etuhintaan erillisellä varaustunnuksella. Huoneet ovat varattavissa tunnuksella 17.3.2022 asti tai hotellin varaustilanteen mukaan. Varaukset voi tehdä Scandicin nettisivuilta, puhelimitse numerosta +358 3 41081633 tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta osoitteesta aulanko@scandichotels.com.

Auttajat Aulangolla tapahtuman varaustunnus edellä mainittuihin hotelleihin on BSUO010422.

Tapahtumahinta Scandic Aulangossa (huonetyyppi standard)
109 € yhden hengen huone / vuorokausi
129 € kahden hengen huone / vuorokausi

Tapahtumahinta Scandic Hämeenlinna Cityssä (huonetyyppi standard)
99 € yhden hengen huone / vuorokausi
119 € kahden hengen huone / vuorokausi

Scandicin huonehintaan sisältyy aina hotellin aamiainen ja maksuton Wi-Fi. Lisäksi Scandic Aulangolla majoittuvien huonehintaan sisältyy hotellin kylpyläosaston käyttö. Huomioithan, että kylpyläosaston käyttö ei sisällä tapahtuman osallistumismaksuun. Tutustuthan Scandicin varausehtoihin ennen varauksen tekemistä.

Kokous- ja kylpylähotelli Scandic Aulangon osoite on Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna.

Hotelli Scandic Hämeenlinna Cityn osoite on Raatihuoneenkatu 16, 13100 Hämeenlinna.

Majoittuminen muualla

Majoituksen voi varata oman tarpeen mukaan myös muista lähialueen majoituspaikoista tai voit yöpyä mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi tuttavien tai ystävien luona. Lähin leirintäalue löytyy 3,5km kävelymatkan päästä Scandic Aulangosta. Täältä löydät lisätietoa Kirstula Campingistä

Mikäli haluat yöpyä luonnossa, huomioithan että Aulangon luonnonsuojelualueella majoittuminen on kiellettyä. Tilapäinen yöpyminen on kuitenkin sallittua muualla luonnossa jokamiehenoikeuksia noudattaen.

Osana tapahtuman vastuullisuutta haluamme kannustaa osallistujia ympäristöystävällisiin valintoihin yksilön kykyjen, mahdollisuuksien ja mielenkiinnon mukaan myös majoittumisen osalta. Tapahtuman järjestäjät kuulevat siis mieluusti suunnitelmistasi esimerkiksi yöpyä luonnossa ja auttavat mielellään järjestelyissä mahdollisuuksien mukaan. Laita siis rohkeasti viestiä osoitteeseen vapaaehtoistapahtuma@redcross.fi, niin voimme ratkoa haasteita yhdessä.