Auttajat Aulangolla 2022

På svenska
In English

Kiitos kaikille osallistujille, jotka teitte tämän vuoden valtakunnallisesta vapaaehtoistapahtumasta ikimuistoisen!

Annathan tapahtumasta palautetta mahdollisimman pian tämän linkin kautta. Palautteesi on meille tärkeää, jotta voimme toteuttaa vastaavia tapahtumia tulevaisuudessa entistä paremmin.

Tapahtuman ohjelmamateriaalit löydät tästä linkistä. Osa materiaaleista päivittyvät pienellä viiveellä.

***

Auttajat Aulangolla 1.-3.4.2022

OHJELMALEHTI

Valtakunnallinen vapaaehtoisten koulutustapahtuma tulee taas!

Pelastusliivit vaihtuvat vaelluskenkiin, kun valtakunnallinen vapaaehtoistapahtuma siirtyy keinuvilta laineilta Hämeenlinnan hienoissa metsä- ja järvimaisemissa sijaitsevaan kokous- ja kylpylähotelliin Scandic Aulankoon. 

Olitpa sitten ihan uusi noviisi, pitkän linjan avainvapaaehtoinen tai jotain siltä väliltä olet lämpimästi tervetullut valtakunnalliseen vapaaehtoistapahtumaan. Tapahtumassa pääset oppimaan, innostumaan, keskustelemaan, rentoutumaan ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Ensi kertaa valtakunnalliseen vapaaehtoisten koulutustapahtumaan voi osallistua myös etänä!
 

Päivityksiä tapahtumatietoihin 3/2022

  • Tapahtuman ohjelmalehden löydät tämän sivun alareunasta liitteenä. Lehti sisältää kaiken tarpeellisen ja ajankohtaisen tiedon tapahtumasta. 
  • Tapahtuman päivitetyn aikataulun löydät täältä.
  • Tapahtuman ohjelman löydät täältä. Huomaa vasemman reunen eri välilehdet.
  • Turvallisemman tilan periaatteet löydät täältä.
  • Etäosallistujien sivun löydät täältä.

Tule tapahtumaan vain täysin terveenä! 

Saavuthan tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana tautien leviämisen välttämiseksi. Teemme tapahtumasta yhdessä terveysturvallisen, joten suosittelemme maskin käyttöä koko tilaisuuden ajan ja säilyttämään turvavälit muihin osallistujiin mahdollisuuksien mukaan. Tapahtumassa on saatavilla maksutta maskeja ja käsidesiä. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan Scandic Aulangolle on päättynyt. Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat sähköpostitse lisätietoa tapahtumasta viimeistään maaliskuun aikana.

Tapahtumaan osallistuminen etänä ei vaadi ennakkoilmoittautumista. 

Tapahtuma somessa 

Liitythän myös tapahtuman Facebook-ryhmään Auttajat Aulangolla - Hjälparna i Aulanko 2022. Kaikki tapahtuman osallistujat voivat vapaasti julkaista ryhmässä tunnelmakuvia tapahtumasta. Ryhmää käytetään tarvittaessa myös tiedotuskanavana tapahtuman aikana. 

Tapahtuman viralliset hashtagit ovat #auttajataulangolla2022 ja #hjälparnaiaulanko2022. Julkaisuihin kannattaa merkitä myös ainakin tunnisteet #punainenristi ja #rödakorset.   

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma rakentuu kolmen ohjelmaraiteen eli teeman ympärille. Raiteet ovat:

  • Varautuminen muuttuvaan maailmaan
  • Uudistuva ja moninainen Punainen Risti
  • Hyvinvoiva vapaaehtoinen

Aiemmista valtakunnallisista vapaaehtoisten koulutustapahtumista poiketen osallistujien ei tarvitse valita yhtä raidetta, jota seuraa koko tapahtuman ajan, vaan työpajoihin saa osallistua oman mielenkiinnon mukaan.

Työpajojen lisäksi pääset viikonlopun aikana mm. kuulemaan useita mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Tapahtuman yhtenä pääpuhujana on sunnuntaina päätösohjelmassa esiintyvä tunnettu yhteiskunnallinen keskustelija Jani Toivola, joka puhuu meille erilaisuuden kohtaamisesta ja moninaisuuden hyödyntämisestä toiminnassamme. 

Täältä löydät lisätietoa tapahtuman ohjelmasta.

Vastuullisuus

Edistämme Suomen Punaisen Ristin toiminnan vastuullisuutta ja toimimme kannustavana esimerkkinä kaikille tuleville pienille ja suurille vapaaehtoistapahtumille. Huomioimme tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa toiminnan vaikutukset meitä ympäröivään yhteiskuntaan ja luontoon sekä tapahtuman osallistujiin. Järjestämme tapahtuman mahdollisimman ilmastoystävällisesti ja kiinnitämme myös erityistä huomiota tapahtuman saavutettavuuteen, turvallisuuteen sekä osallistujien hyvinvointiin ja yhdenvertaisuuteen.

Täältä löydät lisätietoa tapahtuman vastuullisuudesta.

Tapahtuman terveysturvallisuus

Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten antamia rajoituksia ja suosituksia. Tiedotamme tilanteen mahdollisista vaikutuksista tapahtumaan näillä tapahtuman RedNet-sivulla sekä sähköpostitse tapahtuman osallistujille.

Kiitos-illallinen

Sinä olet meille tärkeä ja haluamme kiittää Sinua tekemästäsi vapaaehtoistyöstä! Tarjoamme kaikille tapahtumaan Aulangolla osallistuville vapaaehtoisille herkullisen Kiitos-illallisen Scandic Aulangon ravintolassa lauantaina 2.4.2022.  

Illallinen on jatkoa aiemmin kolmen vuoden välein pidetyille vapaaehtoisten Kiitos-gaaloille. Illallisen aikana voit nauttia tapahtuman tunnelmasta vanhojen ja uusien vapaaehtoisystäviesi kanssa ja myöhemmin jatkaa vielä iltaa hotellin yökerhossa. Tämä on ehkä yksi viikonlopun kohokohdista!

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät vasemman sivupalkin linkeistä. Tapahtuma löytyy myös Oma Punaisesta Rististä

Tervetuloa mukaan! Nähdään Aulangolla!

Pidämme oikeuden tapahtumatietojen kuten ohjelman ja aikataulun muutoksiin.

Kokous- ja kylpylähotelli Scandic Aulangon osoite on Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna. 

Uutiset

Terve Punaisen Ristin vapaaehtoinen!

Tervetuloa mukaan seuraavaan valtakunnalliseen vapaaehtoisten koulutustapahtumaan Auttajat Aulangolla 1.-3.4.2022 Hämeenlinnaan! Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 30.11.2021, joten toimi nopeasti! Tapahtuma on avoin kaikille Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisille, ja odotamme tapahtumaan noin 500 osallistujaa. 

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumislomakkeen löydät kolmella kielellä osoitteesta rednet.punainenristi.fi/auttajataulangolla

In English below 
På svenska här

Paikoillenne, valmiit, nyt! Ilmoittautuminen valtakunnalliseen vapaaehtoisten koulutustapahtumaan on auki 1.10.-30.11.2021! Viime kerralla tapahtuma myytiin loppuun jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä, joten varaa paikkasi tapahtumaan mahdollisimman pian! 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.