Auttajat Aulangolla 2022

På svenska
In English

Auttajat Aulangolla 1.-3.4.2022

Valtakunnallinen vapaaehtoisten koulutustapahtuma tulee taas!

Pelastusliivit vaihtuvat vaelluskenkiin, kun valtakunnallinen vapaaehtoistapahtuma siirtyy keinuvilta laineilta Hämeenlinnan hienoissa metsä- ja järvimaisemissa sijaitsevaan kokous- ja kylpylähotelliin Scandic Aulankoon. 

Olitpa sitten ihan uusi noviisi, pitkän linjan avainvapaaehtoinen tai jotain siltä väliltä olet lämpimästi tervetullut valtakunnalliseen vapaaehtoistapahtumaan. Tapahtumassa pääset oppimaan, innostumaan, keskustelemaan, rentoutumaan ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Ensi kertaa valtakunnalliseen vapaaehtoisten koulutustapahtumaan voi osallistua myös etänä!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 1.10.-30.11.2021 ja mikäli tilaa jää, tullaan ilmoittautuminen avaamaan uudestaan korotetuin osallistumismaksuin joulukuussa 2021. Viime kerralla tapahtuma myytiin loppuun jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä, joten varaa paikkasi tapahtumaan mahdollisimman pian!

Täältä löydät lisätietoa ilmoittautumisesta.

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma rakentuu kolmen ohjelmaraiteen eli teeman ympärille. Raiteet ovat:

  • Varautuminen muuttuvaan maailmaan
  • Uudistuva ja moninainen Punainen Risti
  • Hyvinvoiva vapaaehtoinen

Aiemmista valtakunnallisista vapaaehtoisten koulutustapahtumista poiketen osallistujien ei tarvitse valita yhtä raidetta, jota seuraa koko tapahtuman ajan, vaan työpajat saa osallistua oman mielenkiinnon mukaan.

Työpajojen lisäksi pääset viikonlopun aikana mm. kuulemaan useita mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Tapahtuman yhtenä pääpuhujana on sunnuntaina päätösohjelmassa esiintyvä tunnettu yhteiskunnallinen keskustelija Jani Toivola, joka puhuu meille erilaisuuden kohtaamisesta ja moninaisuuden hyödyntämisestä toiminnassamme. 

Täältä löydät lisätietoa tapahtuman ohjelmasta.

Vastuullisuus

Edistämme Suomen Punaisen Ristin toiminnan vastuullisuutta ja toimimme kannustavana esimerkkinä kaikille tuleville pienille ja suurille vapaaehtoistapahtumille. Huomioimme tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa toiminnan vaikutukset meitä ympäröivään yhteiskuntaan ja luontoon sekä tapahtuman osallistujiin. Järjestämme tapahtuman mahdollisimman ilmastoystävällisesti ja kiinnitämme myös erityistä huomiota tapahtuman saavutettavuuteen, turvallisuuteen sekä osallistujien hyvinvointiin ja yhdenvertaisuuteen.

Täältä löydät lisätietoa tapahtuman vastuullisuudesta.

Kiitos-illallinen

Sinä olet meille tärkeä ja haluamme kiittää Sinua tekemästäsi vapaaehtoistyöstä! Tarjoamme kaikille tapahtumaan Aulangolla osallistuville vapaaehtoisille herkullisen Kiitos-illallisen Scandic Aulangon ravintolassa lauantaina 2.4.2022.  

Illallinen on jatkoa aiemmin kolmen vuoden välein pidetyille vapaaehtoisten Kiitos-gaaloille. Illallisen aikana voit nauttia tapahtuman tunnelmasta vanhojen ja uusien vapaaehtoisystäviesi kanssa ja myöhemmin jatkaa vielä iltaa hotellin yökerhossa. Tämä on ehkä yksi viikonlopun kohokohdista!

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät vasemman sivupalkin linkeistä. Tapahtuma löytyy myös Oma Punaisesta Rististä

Tervetuloa mukaan! Nähdään Aulangolla!

Pidämme oikeuden tapahtumatietojen kuten ohjelman ja aikataulun muutoksiin.

Kokous- ja kylpylähotelli Scandic Aulangon osoite on Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna. 

Uutiset

På svenska

Valtakunnallinen vapaaehtoistapahtuma tulee taas!

Auttajat Aulangolla 1.-3.4.2022, Hämeenlinna 

Pelastusliivit vaihtuvat vaelluskenkiin, kun valtakunnallinen vapaaehtoistapahtuma siirtyy keinuvilta laineilta Aulangon hienoihin metsämaisemiin. Telttailla ei kuitenkaan tarvitse, sillä käytössämme on upea Aulangon kokous- ja kylpylähotelli unohtamatta ympäristön lumoavaa luontoa ja lukuisia harrastusmahdollisuuksia.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.