Auttajat Aulangolla 2022

På svenska
In English

Auttajat Aulangolla 1.-3.4.2022

Valtakunnallinen vapaaehtoisten koulutustapahtuma tulee taas!

Pelastusliivit vaihtuvat vaelluskenkiin, kun valtakunnallinen vapaaehtoistapahtuma siirtyy keinuvilta laineilta Hämeenlinnan hienoissa metsä- ja järvimaisemissa sijaitsevaan kokous- ja kylpylähotelliin Scandic Aulankoon. 

Olitpa sitten ihan uusi noviisi, pitkän linjan avainvapaaehtoinen tai jotain siltä väliltä olet lämpimästi tervetullut valtakunnalliseen vapaaehtoistapahtumaan. Tapahtumassa pääset oppimaan, innostumaan, keskustelemaan, rentoutumaan ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Ensi kertaa valtakunnalliseen vapaaehtoisten koulutustapahtumaan voi osallistua myös etänä!

Ilmoittautuminen - ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN TÄSTÄ

Varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä marraskuun 2021 loppuun tapahtumaan ilmoittautui huikeat 350 osallistujaa! Tämä tarkoittaa sitä, että Auttajat Aulangolla on upea mahdollisuus kohdata muita Punaisen Ristin vapaaehtoisia, mutta hyvä uutinen on myös se, että tapahtumassa on vielä tilaa uusille osallistujille!

Tapahtuman jälki-ilmoittautuminen on siis nyt auki, ja se sulkeutuu, kunnes tapahtuma on myyty loppuun. Tiedotamme tapahtuman mahdollisesta loppuunmyynnistä näillä tapahtuman Rednet-sivuilla. Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat sähköpostitse lisätietoa tapahtumasta viimeistään maaliskuun aikana.

Tapahtumaan osallistuminen etänä ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Jos kuitenkin haluat saada sähköpostitse lisätietoa etäohjelmasta ja osallistumislinkit, ilmoittaudu yllä olevasta linkistä mukaan tapahtumaan. Tiedot ja linkit päivitetään myös tänne tapahtuman RedNet-sivulle viimeistään maalinkuun aikana.

Täältä löydät lisätietoa ilmoittautumisesta.

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma rakentuu kolmen ohjelmaraiteen eli teeman ympärille. Raiteet ovat:

  • Varautuminen muuttuvaan maailmaan
  • Uudistuva ja moninainen Punainen Risti
  • Hyvinvoiva vapaaehtoinen

Aiemmista valtakunnallisista vapaaehtoisten koulutustapahtumista poiketen osallistujien ei tarvitse valita yhtä raidetta, jota seuraa koko tapahtuman ajan, vaan työpajoihin saa osallistua oman mielenkiinnon mukaan.

Työpajojen lisäksi pääset viikonlopun aikana mm. kuulemaan useita mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Tapahtuman yhtenä pääpuhujana on sunnuntaina päätösohjelmassa esiintyvä tunnettu yhteiskunnallinen keskustelija Jani Toivola, joka puhuu meille erilaisuuden kohtaamisesta ja moninaisuuden hyödyntämisestä toiminnassamme. 

Täältä löydät lisätietoa tapahtuman ohjelmasta.

Vastuullisuus

Edistämme Suomen Punaisen Ristin toiminnan vastuullisuutta ja toimimme kannustavana esimerkkinä kaikille tuleville pienille ja suurille vapaaehtoistapahtumille. Huomioimme tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa toiminnan vaikutukset meitä ympäröivään yhteiskuntaan ja luontoon sekä tapahtuman osallistujiin. Järjestämme tapahtuman mahdollisimman ilmastoystävällisesti ja kiinnitämme myös erityistä huomiota tapahtuman saavutettavuuteen, turvallisuuteen sekä osallistujien hyvinvointiin ja yhdenvertaisuuteen.

Täältä löydät lisätietoa tapahtuman vastuullisuudesta.

Tapahtuman terveysturvallisuus

Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten antamia rajoituksia ja suosituksia. Tiedotamme tilanteen mahdollisista vaikutuksista tapahtumaan näillä tapahtuman RedNet-sivulla sekä sähköpostitse tapahtuman osallistujille.

Tilanne 12/2021

Kanta-Hämeessä ovat voimassa ravitsemisliikkeiden leviämisalueiden rajoitukset, ja tämän vuoksi Scandic Aulanko edellyttää toistaiseksi vierailtaan koronapassia hotellin ravintolatiloissa klo 17.00 alkaen.

Kiitos-illallinen

Sinä olet meille tärkeä ja haluamme kiittää Sinua tekemästäsi vapaaehtoistyöstä! Tarjoamme kaikille tapahtumaan Aulangolla osallistuville vapaaehtoisille herkullisen Kiitos-illallisen Scandic Aulangon ravintolassa lauantaina 2.4.2022.  

Illallinen on jatkoa aiemmin kolmen vuoden välein pidetyille vapaaehtoisten Kiitos-gaaloille. Illallisen aikana voit nauttia tapahtuman tunnelmasta vanhojen ja uusien vapaaehtoisystäviesi kanssa ja myöhemmin jatkaa vielä iltaa hotellin yökerhossa. Tämä on ehkä yksi viikonlopun kohokohdista!

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät vasemman sivupalkin linkeistä. Tapahtuma löytyy myös Oma Punaisesta Rististä

Tervetuloa mukaan! Nähdään Aulangolla!

Pidämme oikeuden tapahtumatietojen kuten ohjelman ja aikataulun muutoksiin.

Kokous- ja kylpylähotelli Scandic Aulangon osoite on Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna. 

Uutiset

Terve Punaisen Ristin vapaaehtoinen!

Tervetuloa mukaan seuraavaan valtakunnalliseen vapaaehtoisten koulutustapahtumaan Auttajat Aulangolla 1.-3.4.2022 Hämeenlinnaan! Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 30.11.2021, joten toimi nopeasti! Tapahtuma on avoin kaikille Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisille, ja odotamme tapahtumaan noin 500 osallistujaa. 

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumislomakkeen löydät kolmella kielellä osoitteesta rednet.punainenristi.fi/auttajataulangolla

In English below 
På svenska här

Paikoillenne, valmiit, nyt! Ilmoittautuminen valtakunnalliseen vapaaehtoisten koulutustapahtumaan on auki 1.10.-30.11.2021! Viime kerralla tapahtuma myytiin loppuun jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä, joten varaa paikkasi tapahtumaan mahdollisimman pian! 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.