Keskustelutilat

Tapahtuman keskustelutilat ovat avoimet ovet -periaatteella toimivia teemakeskusteluja, joihin voit osallistua oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaan. Keskustelutiloissa pääset kohtamaan ja keskustelemaan järjestömme työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa erilaisista aiheista ja saat henkilökohtaista apua ja tukea. Myös tapahtuman etäosallistujat voivat osallistua keskustelutiloihin tapahtuman RedNet-sivulta löytyvien Teams-linkkien kautta.

Keskustelutilat ovat auki

  • Lauantaina klo 12.00-13.45
  • Lauantaina klo 15.15-17.15

Lisää nuoria vapaaehtoisia mukaan toimintaan
1. kerros, Teamwork room A1

Olet ehkä miettinyt miten uusia nuoria vapaaehtoisia saisi innostettua mukaan toimintaamme? Tule hakemaan vinkkejä nuorilta itseltään, sillä tässä keskustelutilassa sinulla mahdollisuus keskustella asiasta yhdessä valtakunnallisen nuorisotoimikunnan kanssa.

Mikä ympäristökestävyyden linjaus?
1. kerros, Teamwork room A2

Ilmastonmuutosvaliokunta valmistelee järjestön ympäristökestävyyden linjausta, mutta monia saattaa mietityttää, että mikä se oikein on ja miten se vaikuttaa omaa tekemiseen. Entä voiko siihen vaikuttaa? Tervetuloa keskustelemaan linjauksesta ja järjestön ilmastotyöstä keskustoimiston ja valiokunnan edustajan kanssa.

Miten ja mistä uusia jäseniä?
1. kerros, Teamwork room A9

Tule keskustelemaan jäsenhankinnasta. Miten voitte tehostaa jäsenhankintaa ja saada oikeasti uusia jäseniä osastoon. Tarjolla on konkreettisia vinkkejä!

Oma Punainen Risti osana vapaaehtoistoiminnan arkea
1. kerros, Teamwork room A10

Oma Punainen Risti on jokaisen vapaaehtoisen työkalu. Tervetuloa kuulemaan lisää sekä kysymään neuvoja ja ideoita Oman käyttöön. Tilassa voit keskustella myös Oman kehityksestä ja nähdä miltä uusi osastorekisterityökalu Ossi näyttää.