Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen tapahtumaan Scandic Aulangolle on päättynyt. Tapahtumaan osallistuminen etänä ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Osallistumismaksu

Tapahtumaan voi ilmoittautua koko viikonlopun ajaksi TAI vain lauantaiksi TAI vain sunnuntaiksi. Osallistumisen voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla ennen tapahtumaa.

Osallistumismaksu 1.10.-31.11.2021 ilmoittautuville
Koko viikonloppu 100€
Pelkkä lauantai 60€
Pelkkä sunnuntai 50€

Osallistumismaksu jälki-ilmoittautumisen yhteydessä (1.12.2021 alkaen)
Koko viikonloppu 110€
Pelkkä lauantai 65€​
Pelkkä sunnuntai 55€​

Koko viikonlopun osallistumispaketti sisältää koko tapahtuman ohjelman ja kaikki ruuat lauantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (myös lauantain illallisen).

Pelkkä lauantain osallistumispaketti sisältää tapahtuman ohjelman lauantaina ja kaikki lauantain ruuat lounaasta illalliseen.

Pelkkä sunnuntain osallistumispaketti sisältää tapahtuman ohjelman sunnuntaina ja sunnuntain lounaan.

Kokoustilojen aulassa on koko ohjelman ajan tarjolla tapahtuman osallistujille maksutta kahvia ja teetä automaatista. Mikäli saavut tapahtumapaikalle vasta lauantaina tai sunnuntaina aamulla etkä yövy hotellilla, voit ilmoittautumisen yhteydessä varata itsellesi täytetyn voileivän viiden (5) euron lisähintaan per päivä. Hotellilla majoittuvien huonehintaan kuuluu hotellin aamiainen yötä seuraavana aamuna.

Huomioithan, että tapahtuman osallistumismaksu ei sisällä majoitusta, vaan se tulee tarpeen mukaan varata erikseen valitsemastaan majoituspaikasta. Osallistujat voivat halutessaan varata majoituksen Scandic Aulangolta tai Scandic Hämeenlinna Citystä erillisellä varaustunnuksella etuhintaan. Täältä löydät lisätietoa majoittumisesta.

Osallistumismaksu ei myöskään sisällä Scandic Aulangon kylpyläosaston käyttöä. Jokainen osallistuja vastaa itse myös matkakuluista ja -järjestelyistä tapahtumapaikalle. Järjestämme tapahtumapaikan ja Hämeenlinnan keskustan sekä rautatieaseman välillä tapahtuman osallistujille maksuttoman bussikuljetuksen jokaisena tapahtumapäivänä ennen ja jälkeen ohjelman. Täältä löydät lisätietoa bussikuljetuksesta

Alle 29-vuotiaiden vapaaehtoisten stipendi osallistumismaksuun

Kaikki Suomen Punaisen Ristin vuonna 1993 tai sen jälkeen syntyneet vapaaehtoiset saavat ilmoittautumisen yhteydessä stipendin, jolla katetaan 80% tapahtuman osallistumismaksusta.

Haluamme kannustaa ja tukea Suomen Punaisen Ristin nuorten vapaaehtoisten osallistumista Auttajat Aulangolla valtakunnalliseen vapaaehtoisten koulutustapahtumaan. Tavoitteenamme on edistää etenkin nuorten vapaaehtoisten kokemusta siitä, että he ovat osa Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kansainvälistä liikettä sekä mahdollistaa heille tutustumisen muiden kansallisten yhdistysten toimintaan ja vuorovaikutuksen eri maiden vapaaehtoisten kanssa. Edistämme tapahtumassa myös nuorten vapaaehtoisten globaalikasvatusta mm. kestävän kehityksen ja moninaisuuden osalta.

Stipendiä ei  kata majoitus- tai matkakuluja.

Ilmoittautumisen peruminen ja nimenvaihdos

Tapahtuman ilmoittautumisen voi perua kuluitta 30.11.2021 asti​. Tämän jälkeen tulleet peruutukset käsitellään tapauskohtaisesti. ​Voit perua ilmoittautumisen sähköpostilla tapahtuman järjestäjille osoitteeseen vapaaehtoistapahtuma@redcross.fi.

Pyydämme tekemään osallistujan nimenvaihdoksen mahdollisimman ajoissa ennen tapahtumaa, jotta voimme mm. huomioida uuden osallistujan allergiat ja erityisruokavaliot. Nimenvaihdoksen voi tehdä sähköpostilla tapahtuman järjestäjille osoitteeseen vapaaehtoistapahtuma@redcross.fi maaliskuun 2022 loppuun asti. Tämän jälkeen tulleet nimenvaihdokset käsitellään tapauskohtaisesti.

Huolehdithan itse tarpeen mukaan myös majoituksen perumisesta tai majoittujan nimen vaihdosta suoraan omaan majoituspaikkaasi. ​Tutustuthan ennen majoituksen varaamista oman majoituspaikkasi ehtoihin varauksen perumisesta tai majoittujan nimen vaihtamisesta. Täältä löydät lisätietoa majoittumisesta.