Ulko-ohjelma

Sisäohjelman lomassa kannattaa piipahtaa ulkona haukkaamassa raitista ilmaa ja tutustumassa tapahtuman ulko-ohjelmaan. Avoimet ovat -periaatteella toimivan ohjelman löydät astuessasi hotellin pääovesta ulos ja oikealle. Puisen Kavaljeeri-rakennuksen vierestä löydät Punaisen Ristin teltan, Sopin kierrätysyksikön ja eräkodan, joissa on tarjolla mm. toiminnallista toiminnan esittelyä sekä mahdollisuus Sopin ostoksiin ja eräkahveille.

Ulko-ohjelma on auki

  • Lauantaina klo 12.00-13.45
  • Lauantaina klo 15.15-17.15

Auttajat Aulanko festarialue
Festariteltassa voit tutustua ensiapuun kuten uusiin laatuohjeisiin, selviämispisteeseen ja sen toteutusohjeeseen, seksuaaliterveystyöhön ja henkiseen tukeen. Voit levätä selviämispisteellä tai pysähtyä henkisen tuen ”lepotuolille” etsimään uutta voimaa kohti kesän festarikautta. Voit tutustua myös uuteen päivystysten tilausjärjestelmään.

Eräkota
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan eräkodan toimintaan! Rentoudu nuotiolla, testaa erätaitojasi ja tutustu esteettömiin apuvälineratkaisuihin. Lisäksi tulipaikalla valmistamme kahvia ja teetä luonnonantimista.

Hyvinvoinnin ja terveyden teltta
Teltassa voit tutustua käytännössä osastojen eri toimintamuotoihin, jotka tukevat eri tavoin hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitoa. Tule esimerkiksi kokeilemaan miten selviät palavasta talosta kännilasien kanssa, mittauttamaan verenpaineesi Terveyspisteeseen tai kuulemaan vinkkejä erilaisista ruoka-aputoimintaan liittyvistä yhteistyön mahdollisuuksista.

Soppi Kierrätysputiikki
Soppi Kierrätysputiikki on uusi myymäläkonsepti Hämeen ja Varsinais-Suomen piirien alueella. Soppi jalkautuu Aulangolle Riksan muodossa, tuomme kierrätettyjä tuotteita myyntiin tilaisuuteen. Meille voi myös jättää lahjoituksia Aulangolla. www.soppi.fi

Synkkä ja myrskyinen yö
Tervetuloa kaverin tai pienen porukan kanssa virkistymään ja liikuttamaan istumisesta puutuneita jalkoja. Mukaan tarvitsette yhden älypuhelimen ja ulkovaatteet. Pienen kävelykierroksen aikana hyppäätte kuvitteelliseen tilanteeseen, jossa sähköt ovat poikki monesta kotitaloudesta. Eläydytte tilanteeseen niin tavallisena kadun tallaajana kuin osaston reippaana vapaaehtoisena. Rastien kautta käydään läpi kotitalouksien varautumista ja sitä, miten osasto voi olla avuksi sähkökatkon aikana. Osallistujien kesken arvotaan palkinto.