Yhteiskuljetus

Järjestämme tapahtumapaikalle tapahtuman osallistujille maksuttoman bussikuljetuksen Hämeenlinnan keskustasta ja rautatieasemalta jokaisena tapahtumapäivänä ennen ohjelman alkua. Vastaavasti päivän ohjelman päätyttyä osallistujat pääsevät bussikuljetuksella Hämeenlinnan rautatieasemalle ja keskustaan.

Matkan kesto bussilla on noin 10-15 minuuttia. Kuljetuksen ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli et ole ilmoittautunut yhteiskuljetukseen, voit nousta bussin kyytiin, mikäli siinä on tilaa. Kuljetuksen lähtöajat näet tapahtuman aikataulusta.

Tapahtuman järjestäjät järjestävät bussikuljetuksen vain välillä Hämeenlinna – Scandic Aulanko – Hämeenlinna. Piiri tai osasto voi järjestää oman alueen osallistujille erillisen yhteiskuljetuksen tapahtumapaikalle. Voit kysyä tästä lisätietoa alueesi piiristä tai osastosta. Kokous- ja kylpylähotelli Scandic Aulangon edessä on suuri ja maksuton pysäköintialue.

Mikäli saavut tapahtumapaikalle siten, ettet pääse osallistumaan bussikuljetukseen, voit hyödyntää Hämeenlinnan paikallisliikennettä. Hämeenlinnan rautatieasemalta on suora yhteys linja-autolla tapahtumapaikalle. Täältä löydät lisätietoa Hämeenlinnan paikallisliikenteestä.