Jyväskylä

Sijainti:
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä
Sähköposti: 
jyvaskyla@punainenristi.fi

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston toimintamuotoja ovat ensiapuryhmä-, keräys-, monikulttuurisuus-, nuoriso-, seniori-, terveyspiste-,  tiedotus-, valmius-  ja  ystävätoiminta.  Toimintaa ohjaa osaston hallitus.

Jyväskylän kaupungissa toimivat myös Punaisen Ristin Korpilahden ja Kuokkalan osastot. Säynätsalon kaupunginosa kuuluu nykyisin Punaisen Ristin Muuramen osastoon.

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto on perustettu 11.2.1950.

Jyväskylän osaston jäsenmäärä on 1 257 henkeä (31.12.2022).

Otamme mielellämme uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Tutustu tarkemmin osaston toimintamuotoihin sivussa olevista linkeistä, ota yhteyttä ja lähde mukaan Punaisen Ristin auttajaksi! Käy myös tykkäämässä Facebook, Instagram ja Twitter -sivuistamme, niin saat tieota tulevista tapahtumista ja kursseista. Tule mukaan!

Uutiset

Marko Tervo
Kuvaaja: Marko Tervo

Poikkeuksellinen toimintavuosi 2022 on pian päättymässä. Koronapandemian vaikutukset pienenenivät vuoden 2022 aikana. Esimerkiksi ensiapuryhmän ensiapupäivystysten lukumäärä yleisö- ja urheilutapahtumissa normalisoitui lähes koronapandemiaa edeltävälle tasolle. Ukrainassa torstaina 24. helmikuuta 2022 käynnistynyt kriisi herätti ihmisissä valtavan halun auttaa. Lipaskerääjät lähtivät kadulle jo lauantaina 26. helmikuuta 2022.

Reijo Hietanen, Punainen Risti
Kuvaaja: Reijo Hietanen, Punainen Risti
"Suomen Punaisen Ristin Kalkun logistiikkakeskuksessa varastoidaan esimerkiksi kansainväliseen apuun lähetettäviä paalattuja vaatteita"
Sharon Garnett
Kuvaaja: Sharon Garnett
"Marjatta Weckman ja Helmi Hakkarainen palkittiin Suomen Punaisen Ristin ansiomitalein"

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 22.11.2022 Jyväskylässä. Paikalla oli 20 henkeä, joista 19 oli Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston jäseniä.

Tapahtumat

8.5.2023 - 14.5.2023
Sijainti:
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.