Jyväskylä ensiapuryhmä

Jouko Aho / SPR
Kuvaaja: Jouko Aho / SPR
Otto Virtanen
Kuvaaja: Otto Virtanen
Otto Virtanen
Kuvaaja: Otto Virtanen
Sijainti:
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä
Puhelin: 
+358405152428
Sähköposti: 
sprjkl.earyhma@gmail.com

Ensiapupäivystystilaukset 0400-964 800, sprjkl.earyhma@gmail.com

Jyväskylän osaston ensiapuryhmän julkiset kotisivut Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston kotisivuilla.  

Näillä ulkopuolisilta suljetuilla sivuilla on mm:

  • keskustelupalsta
  • koulutusmateriaaleja

Käyttöoikeuden sivuille saavat Punaisen Ristin Jyväskylän osasto ensiapuryhmässä toimivat ensiapuryhmäläiset.

 

Uutiset

Otto Virtanen
Kuvaaja: Otto Virtanen
"Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston ensiapuryhmä on päivystänyt useana vuotena Jyväskylän keskustassa vappuaattoiltana ja -yönä. Kuva on vuodelta 2007. "

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston ensiapuryhmä järjestää vapun aattoiltana ja -yönä Jyväskylän keskusta-alueella tarvittaessa myös lähitaajamissa ensiapupäivystyksen 30.4.-1.5.2019 kello 18-02:00. Vapaaehtoiset ensiapuryhmäläiset ovat päivystämässä, jotta vapunviettäjät saavat apua mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Sää huhti-toukokuun vaihteessa auringon laskeuduttua on usein vielä kylmä järvivesistä puhumattakaan. Ensiapuryhmällä on näkyvä vaatetus, jotta kaikkien on helppo tulla pyytämään ensiapuryhmältä apua.

Marko Tervo
Kuvaaja: Marko Tervo

Valtakunnallinen Hyvä Joulumieli -keräys päättyy jouluaattona 24.12.2018. Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto jakoi tänä vuonna yhteensä 176 Hyvä Joulumieli -ruokalahjakorttia. Yhden lahjakortin arvo on 70 euroa.  Apua tarvinneet perheet etsittiin yhteistyössä Jyväskylän kaupungin sosiaalitoimen kanssa. Sosiaalitoimi luovutti perheiden luvalla tiedot apua tarvitsevista perheistä, osasto teki avustuspäätökset ja toimitti lahjakortit perheille.

Maria T Lehtman
Kuvaaja: Maria T Lehtman

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto on avannut 12.7.2018 oman Instagram -tilin. Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu sekä sosiaalinen verkosto. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia ja videoita sekä kommentoida ja tykätä toistensa jakamasta sisällöstä. Jyväskylän osaston Instagram -tilin osoite on: https://www.instagram.com/punainenristijyvaskyla/ Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto järjestää tapahtumia, koulutuksia ja muuta toimintaa, joista on tarkoitus kertoa Instagram -tilillä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.