Jyväskylä

Sijainti:
Matarankatu 6 (2.krs), 40100, Jyväskylä
Sähköposti: 
jyvaskyla@punainenristi.fi
Huomioi tämä!
Nämä ovat Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston kotisivut ja yhteystiedot. Osasto järjestää vapaaehtositoimintaa alueellaan.
 
Jyväskylässä (Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä) sijaitsee myös Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimisto. Toimiston henkilökunta mm. järjestää Punaisen Ristin ensiapukursseja yleisölle, myy Punaisen Ristin tuotteita (ensiaputuotteita ja -kirjoja, kortteja, adresseja ym.), toimittaa kurssitodistuksia ensiapuopettajille ja järjestää koulutusta sekä tukea alueensa osastojen vapaaehtoisille. Jyväskylän aluetoimiston kotisivut ja yhteystiedot löytyvät täältä Kiitos!

 

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston toimintamuotoja ovat ensiapuryhmä-, keräys-, monikulttuurisuus-, nuoriso-, seniori-,  tiedotus-, valmius-  ja  ystävätoiminta.  Toimintaa ohjaa osaston hallitus.  

Jyväskylän kaupungissa toimivat myös Punaisen Ristin Campuksen, Korpilahden, KuokkalanPalokan ja Tikkakosken osastot.

Jyväskylän osasto kuuluu Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriin.

Jyväskylän osaston jäsenmäärä on 1 193 henkeä (31.12.2014).

   

Uutiset

Kaisu Hämäläinen

Ensiavun Suomen mestaruuskisat järjestettiin 6.6.2015 Rovaniemen Ounasvaaralla. Kilpailuradat oli rakennettu yli 200 metriä korkean Ounasvaaran jylhiin maisemiin. Jyväskylän osastosta kaksi ensivasteparia edusti Länsi-Suomen piiriä ensiavun SM -kilpailussa.

Jussi Vierimaa

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin vuosikokous järjestettiin Seinäjoella 18.4.2015. Vuosikokoukseen osallistui noin 80 henkilöä, niin osastojen virallisia kokousedustajia, vapaaehtoisia kuin huomionosoituksen saajia. Jyväkylän osastosta paikalla oli yhteensä viisi virallista kokousedustajaa.

Suomen Punaisen Ristin toiminta on jaettu alueellisesti 12 piiriin ja 500 paikallisosastoon. Länsi-Suomen piiriin kuuluvat entisen Vaasan läänin ja entisen Keski-Suomen läänin alueen osastot.  Länsi-Suomen piirissä osastoja on yhteensä 69. 

Marko Tervo

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin 30.3.2015 Jyväskylässä Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimistolla. Paikalla oli yhteensä 19 Jyväskylän osaston jäsentä.

Kokouksen avasi puheenjohtaja Timo Pänkäläinen. Toimintavuoteen 2014 oli mahtunut paljon toimintaa.

Tapahtumat

10.9.2015 - 12.9.2015
Sijainti:
Matarankatu 6, 40100, Jyväskylä
10.9.2015
Sijainti:
Ailakinkatu 5, 40100, Jyväskylä

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.