Jyväskylä

Sijainti:
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä
Sähköposti: 
jyvaskyla@punainenristi.fi
Huomioi tämä!
Nämä ovat Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston kotisivut ja yhteystiedot. Osasto järjestää vapaaehtositoimintaa alueellaan.
 
Jyväskylässä (Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä) sijaitsee myös Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimisto. Toimiston henkilökunta mm. järjestää Punaisen Ristin ensiapukursseja yleisölle, myy Punaisen Ristin tuotteita (ensiaputuotteita ja -kirjoja, kortteja, adresseja ym.), toimittaa kurssitodistuksia ensiapuopettajille ja järjestää koulutusta sekä tukea alueensa osastojen vapaaehtoisille. Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri vastaa myös Punaisen Ristin turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusten toiminnasta piirin aluella. Jyväskylän aluetoimiston kotisivut ja yhteystiedot löytyvät täältä Kiitos!

 

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston toimintamuotoja ovat ensiapuryhmä-, keräys-, monikulttuurisuus-, nuoriso-, seniori-,  tiedotus-, valmius-  ja  ystävätoiminta.  Toimintaa ohjaa osaston hallitus.  

Jyväskylän kaupungissa toimivat myös Punaisen Ristin Korpilahden, Kuokkalan ja Palokan osastot. Säynätsalon kaupunginosa kuuluu nykyisin Punaisen Ristin Muuramen osastoon.

Jyväskylän osasto kuuluu Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriin.

Jyväskylän osaston jäsenmäärä on 1 144 henkeä (31.12.2016).

  

Uutiset

Campuksen osasto
Kuvaaja: Campuksen osasto
"Campus osaston esittelypiste Jyväskylän yliopiston kirjastolla "

- Seinäjoella 23.9.2017 kokoontunut Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirihallitus on hyväksynyt Campuksen osaston purkamisen ja liittämisen Jyväskylän osastoon, kertoo Jyväskylän osaston hallituksen varapuheenjohtaja ja piirihallituksen jäsen Erkki Hietala.

Joona Jylhälehto
Kuvaaja: Joona Jylhälehto

Hernekeitto ja leivät tekivät kauppaansa kävelykadulla. Samaan aikaan Puistokadun päiväkotikoulun kuudesluokkalaiset keräsivät lipaskeräystä opettajansa johdolla. Sammonkadun keräyskeskuksessa jaettiin lippaita ja liivejä keräykseen lähteville vapaaehtoisille.

Pari tuntia Jyväskylän keskustassa ensimmäistä kertaa kerääjänä toiminut Jenni Hyvönen kertoi, että ihmiset suhtautuivat hyvin keräykseen. Ihmisistä huokui lämpö ja eri ikäiset ihmiset pysäyttivät ja jäivät juttelemaan.  Keräyslipas oli palauttaessa raskas eli tulosta oli tullut.

Petteri Kivimäki
Kuvaaja: Petteri Kivimäki

Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys järjestetään 14.–16.9.2017. Punaisen Ristin Jyväskylän osasto haastaa kaikki mukaan auttamaan. 

Lipaskeräys kestää kolme päivää, ja silloin voi kerätä tunnin ajan tai olla mukana kaikkina kolmena päivänä. Voit myös hakea lippaan matkalla töihin ja kysyä työkavereiltasi, haluaisivatko he lahjoittaa Nälkäpäivään.

Tapahtumat

25.10. - 2.11.2017
Sijainti:
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä
26.10.2017 - 28.10.2017
Sijainti:
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä
14.11.2017

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.