Monikulttuurisuustoiminta

Viveca Dahl
Kuvaaja: Viveca Dahl
Anna Buzaeva
Kuvaaja: Anna Buzaeva
Pertti Saarela
Kuvaaja: Pertti Saarela
Jussi Vierimaa
Kuvaaja: Jussi Vierimaa

Jyväskylän osaston toiminnan pääpainopiste vuonna 2015 oli monikulttuurisen toiminnan käynnistämisessä. Toiminnan tavoitteena on saada maahanmuuttajia ja pakolaisia mukaan aktiivisiksi toimijoiksi Punaisen Ristin vapaaehtoistyöhön Jyväskylän osastossa. Mitä enemmän erilaisia ihmisiä on mukana osaston vapaaehtoistoiminnassa, sitä parempaa työtä he voivat yhdessä tehdä osastossamme.

Humanitaarisen oikeuden ryhmä

Humanitaarisen oikeuden ryhmän tavoitteena on levittää tietoa sodan oikeussäännöistä järjestämällä ryhmäiltoja, kursseja ja muuta aiheeseen liittyvää toimintaa. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Lue lisää ryhmän toiminnasta täältä.

 

Toiminnan tavoitteena on saada maahanmuuttajia ja pakolaisia mukaan aktiivisiksi toimijoiksi Punaisen Ristin vapaaehtoistyöhön Jyväskylän osastossa. Mitä enemmän erilaisia ihmisiä on mukana osaston vapaaehtoistoiminnassa, sitä parempaa työtä he voivat yhdessä tehdä osastossamme.

Vapaaehtoistoiminta Punaisen Ristin Jyväskylän alueen turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksissa

Jyväskylässä Salmirannassa toimii Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin ylläpitämä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Salmirannassa Jyväskylän osaston vapaaehtoisten monikulttuurisuusryhmä  järjestää vapaa-ajan toimintaa vastaanottokeskuksen asukkaille.

 

Lisätietoja: Kotoutumisen tuen yhteyshenkilö Noora Sirkka 050-533 4603, jyvaskyla@punainenristi.fi