Korona 2020

Marjaana Malkamäki
Kuvaaja: Marjaana Malkamäki

Korona 2020 -sivusto toimii Punaisen Ristin vapaaehtoisten tietopankkina koronavirustilanteessa. Alasivuilta löydät valtakunnalliset ohjeet ja vinkit osaston toimintaan epidemian aikana.

Osastoille kerrotaan ajankohtaisista koronatilanteeseen liittyvistä asioista uutiskirjeellä kerran viikossa. Uutiskirjeen asiat löytyvät aina myös tältä sivustolta. Lähetetyt uutiskirjeet voit lukea täältä.

Kiitos sinulle, että olet mukana auttamassa poikkeuksellisena aikana! Ole rohkeasti yhteydessä piiriin, josta saatte oman alueenne ohjeet ja vinkit toiminnan toteuttamiseen.

Uutiset

Maiju Pohjanheimo
Kuvaaja: Maiju Pohjanheimo

Osastollasi on nyt mahdollisuus hakea tukea yhteisöllisen ruoka-aputapahtuman, -ryhmän tai -tempauksen järjestämiseen. Avustuksella voi kattaa tapahtumasta aiheutuvia materiaali-, matka- ja ruokailukuluja.

Tutustu ohjeisiin Punaisen Ristin verkkosivuilla: https://www.punainenristi.fi/ensiapuohjeet/elvytys-covid-19-epidemian-aikana

Olemme avanneet koronaepidemiaa koskevat verkkosivut osoitteeseen koronavirus.punainenristi.fi/sv. Tervetuloa tutustumaan! 

Mobiilioptimoitu sivusto palvelee suurta yleisöä koronaan ja Punaisen Ristin toimintaan liittyvissä kysymyksissä. Sivusto on tarkoitettu ensisijaisesti vapaaehtoisiksi haluaville ihmisille, avuntarvitsijoille sekä tiedonhakijoille.