Hyvinkää

Sijainti:
-, -, Hyvinkää

Tervetuloa mukaan Punaisen Ristin Hyvinkään osaston toimintaan! Osastossamme toimii tällä hetkellä kaksi erittäin aktiivista toimintaryhmää: ystävätoimijat ja ensiapuryhmä. Monikulttuurisuustoimintaa ollaan lisäämässä osastossamme tulevan talven aikana, tästä tulossa lisätietoja verkkosivuille lähiaikoina. Myös verenluovutuksia ja keräyksiä järjestetään alueellamme.

Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaamme - sekä olemassa olevaan toimintaan että perustamaan osastoomme uudenlaisia toimintaryhmiä. Esimerkiksi uutta nuorisoryhmän vetäjää kaipaamme kovasti. Toimitilamme sijaitsevat Nopossa osoitteessa Nopontie 73, mutta toimintaa järjestetään myös keskustassa, mm. järjestökeskus Onnensillan tiloissa.

Otathan yhteyttä, jos kiinnostuit! 

Sähköposti: hyvinkaa@osasto.punainenristi.fi

Facebook: SPRHyvinkaanOsasto

 

Uutiset

Hyvä Joulumieli-keräys starttaa tänä vuonna 23.11., ja jatkuu 24.12.2017 saakka.

SPR Helsingin ja Uudenmaan piiriin ollaan oltu hyvin aktiivisesti yhteydessä ja kyselty kuinka voimme auttaa maahanmuuttajia.

Vapaaehtoisia auttajia ilmoittautuu päivittän useita satoja ja yksittäiset ihmiset tarjoavat vaate- ja tavaralahjoituksia vastaanottokeskuksille.

Luethan SPR Helsingin ja Uudenmaan piirin tiedotteen oheisesta linkistä. https://rednet.punainenristi.fi/node/33437

SPR Hyvinkään osaston Kahvilaystävät -toiminta alkaa

 

KahvilaYstävien tarkoitus on olla lähellä ihmistä. Kuka vain voi tulla juttelemaan kanssamme ja mistä vain. Mielellämme kerromme myös SPR:stä ja Ystävätoiminnasta. Kerromme miten voit saada Ystävän kuin myös miten voit ryhtyä vapaaehtoiseksi Ystäväksi.

KahvilaYstävät tavoittaa kauppakeskus Willan Robert´s Coffeesta  aina kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 15-17 kesäkuun alkuun saakka.

Olemme paikalla myös Ystävänpäivänä lauantaina 14.2.2015 klo 10-13.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.