Hyvinkää

"Yksi osastomme vapaaehtoisista, ystävätoimijan ystäväkoira Ippu."
Sijainti:
-, -, Hyvinkää

Tervetuloa mukaan Punaisen Ristin Hyvinkään osaston toimintaan! Osastossamme toimii tällä hetkellä kolme aktiivista toimintaryhmää: ensiapuryhmä, ystävätoimijat ja monikulttuurisuusryhmä. Lisäksi osasto on mukana vapaaehtoisen pelastuspalvelun valmiustoiminnassa ja myös verenluovutuksia ja keräyksiä järjestetään alueellamme. Osastolla on pitkä ja vaikuttava historia Hyvinkäällä. Lisätietoja myös historiallisista toimintamuodoistamme näillä verkkosivuilla.

Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaamme - sekä olemassa olevaan toimintaan että perustamaan osastoomme uudenlaisia toimintaryhmiä. Toimitilamme sijaitsevat Nopossa osoitteessa Nopontie 73, mutta toimintaa järjestetään myös keskustassa, mm. järjestökeskus Onnensillan tiloissa.

Tapahtumistamme tiedotamme Facebook-sivuillamme: https://www.facebook.com/SPRHyvinkaanOsasto/

Otathan yhteyttä, jos kiinnostuit!

Sähköposti: hyvinkaa@osasto.punainenristi.fi

HUOM! Syksystä alkaen etsimme uutta koordinaatoria ystävätoimintaan. Hyvinkään osaston ystävätoiminta on laajentunut viime vuosina erittäin aktiiviseksi, innostuneeksi ja runsaslukuiseksi toimintaryhmäksi, jonka koordinaattoriksi ryhtyminen on erinomainen tilaisuus osallistua osaston toiminnan keskiöön, harjaannuttaa monenlaisia työelämässäkin hyödyllisiä taitoja sekä tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin tärkeän vapaaehtoistyön merkeissä. Tehtävään saa perusteellisen perehdytyksen nykyiseltä koordinaattorilta ja tehtävää hoidetaan työparin kanssa. Lisätietoja: spr.hyvinkaa.ystavat@gmail.com tai hyvinkaa.sihteeri@osasto.punainenristi.fi

Uutiset

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

SPR Helsingin ja Uudenmaan piiriin ollaan oltu hyvin aktiivisesti yhteydessä ja kyselty kuinka voimme auttaa maahanmuuttajia.

Vapaaehtoisia auttajia ilmoittautuu päivittän useita satoja ja yksittäiset ihmiset tarjoavat vaate- ja tavaralahjoituksia vastaanottokeskuksille.

Luethan SPR Helsingin ja Uudenmaan piirin tiedotteen oheisesta linkistä. https://rednet.punainenristi.fi/node/33437

SPR Hyvinkään osaston Kahvilaystävät -toiminta alkaa

 

KahvilaYstävien tarkoitus on olla lähellä ihmistä. Kuka vain voi tulla juttelemaan kanssamme ja mistä vain. Mielellämme kerromme myös SPR:stä ja Ystävätoiminnasta. Kerromme miten voit saada Ystävän kuin myös miten voit ryhtyä vapaaehtoiseksi Ystäväksi.

KahvilaYstävät tavoittaa kauppakeskus Willan Robert´s Coffeesta  aina kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 15-17 kesäkuun alkuun saakka.

Olemme paikalla myös Ystävänpäivänä lauantaina 14.2.2015 klo 10-13.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.