Suomea oppimaan - kielikerho Teamsissä (Omnia-kerho)

SPR Kuvapankki
Kuvaaja: SPR Kuvapankki

SUOMEA OPPIMAAN - KIELIKERHO TEAMSISSÄ (Omnia-kerho)

Tervetuloa ohjaajaksi kerhoon

Kielikerhoa pidetään Omnian Osaamiskeskuksen (OSKE) aikuisopiskelijoille, jotka tarvitsevat rohkaisua ja tukea suomen kielen osaamisessa ja käytössä. Kerho painottuu keskustelulle, mutta opiskelijoiden tarpeet otetaan huomioon ja sisältö muovautuu sen mukaan: joku saattaa tarvita läksyapua, toinen suomen kielen opetusta ja kolmas kannustusta puhumisessa. Toiminta on maahanmuuttajan tukemista hänen siirtyessään jatko-opintoihin tai työelämään.

Työskentelemme pienissä 2-3 opiskelijan ryhmissä, jotta yksittäinen opiskelija pääsisi mahdollisimman paljon ääneen ja tulisi huomioiduksi.

Tapaamispäiväksi olemme sopineet keskiviikon klo 17-18. Noudatamme koulujen loma-aikoja.

Jos sinulla on hyvä suomen kielen taito, olet sosiaalinen ja haluat auttaa maahan tulijoita kotoutumisessa, olet juuri sopiva ohjaajaksi. Opastamme sinut tehtävään ja olemme tukenasi.

Ilmoittaudu ohjaajaksi tai rekisteröidy oma.punainenristi.fi -sivustolla vapaaehtoiseksi Keski-Espoon osastoon. Kerro tällöin, että Sinua kiinnostaa Teams-kielikerho (Omnia-kerho). Voit myös lähettää sähköpostia yhteyshenkilölle Paula Ruokola, paularuokola@gmail.com.

Ilmoittautumislinkki: https://oma.punainenristi.fi/event/16895