Ensiapupäivystyksen tilaaminen

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi?

Ensiapupäiyvystys on tärkeä osa erilaisten tapahtumien turvallisuutta. Suomen Punaisen Ristin ensiapupäivystäjät ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka ovat suorittaneet vähintään ensiavun peruskurssin (EA1) ja ensiapupäivystäjän peruskurssin. Päivystäjät myös harjoittelevat ensiapua säännöllisesti ja heidän osaamisensa testataan vuosittain.

Suomen Punaisen Ristin ensiapupäivystäjät hoitavat tapahtuman aikana pienet vammat paikan päällä ja ohjaavat tarvittaessa autettavat lisäavun pariin. Päivystäjät myös tunnistavat hätätilapotilaan, hälyttävät lisäapua ja huolehtivat autettavasta ammattiavun saapumiseen saakka.

Ensiapupäivystys on maksullista toimintaa. Päivystyksen hintaan vaikuttaa muun muassa tarvittavien päivystäjien ja päivystystuntien määrä sekä ennakkoon laadittava riskikartoitus. Päivystyksistä saatu tulo käytetään kokonaisuudessaan ensiapuryhmätoiminnan ja muun kotimaan auttamistoiminnan kehittämiseen, kuten koulutusten järjestämiseen ja varustehankintoihin. Vapaaehtoiset eivät saa päivystyksistä palkkaa.

Lisää Suomen Punaisen Ristin ensiapupäivystyksistä voit lukea täältä.

Ensiapupäivystyksen tapahtumaasi voit tilata osoitteesta: https://paivystykset.punainenristi.fi/tilaa.

Lisätietoja: Satu Arola ensiapu@sprkeskiespoo.fi