Keski-Espoon osaston esittelyä

"Eerika-toimintaa, ryhmäkuva"

www.keski-espoo.punainenristi.fi
www.facebook.com/SPRKeskiEspoo
https://www.instagram.com/sprkeskiespoo
spr.keskiespoo(at)gmail.com
Kokoontumistila: Villa Apteekki, Pappilantie 5, 02770 Espoo
Me-talo: Terveyskuja 2B, 02770 Espoo

"Punainen Risti on valo, joka näyttää oikean tien pimeydessä.
Meidän velvollisuutemme on huolehtia siitä, ettei liekki sammu."

                                                                                             Albert Schweitzer

Osastomme toimii nimensä mukaisesti Espoon sydämessä kattaen postinumeroalueet 02750-02780 Ymmerstasta Kauklahteen. Toimintamme on monipuolista ja aktiivisia toimijoita löytyy esimerkiksi ystäväpalvelusta ja läksykerhotoiminnasta. Syksyllä 2020 jäseniä osastossamme on noin 310.

Vapaaehtoistyöllämme pyrimme suuntaamaan avun sitä eniten tarvitseville. Annamme myös maailmanlaajuisen panoksemme muun muassa Nälkäpäivä-keräyksen voimin.

Tarvitsetko sinä apua tai ystävää? Haluatko löytää oman tapasi auttaa?  Ota rohkeasti yhteyttä, olet sydämellisesti tervetullut iloiseen joukkoomme!

Vuoden osasto

Olimme Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin vuoden osasto vuosimallia 2015. Perusteluina kirjattiin: "Osasto on aktiivinen ja näkyvä toimija omalla alueellaan ja sen toiminta on monipuolista ja avointa. Osasto tarttuu innokkaasti uusiin toimintamuotoihin." Allekirjoittajina Hannu Harri ja Petri Kaukiainen.

Vietämme vuonna 2021 marraskuussa osaston 40-vuotisjuhlaa.

Hallituksen kokoonpano v. 2021

Hallituksen sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin Raija Lerkki, Juhana Päivärinta ja Kai Hurskainen jatkamaan hallituksessa seuraavat kaksi vuotta. Paula Ruokola, Katri Rannisto, Sara Brar, Jarkko Mikkonen ja Ekaterina Thomolari jatkavat hallituksessa seuraavan yhden vuoden. Helena Eriksson oli pyytänyt eroa hallituksen jäsenyydestä, ja ero päätettiin myöntää. Jaana Korpela-Peltonen valittiin hallituksen jäseneksi seuraaviksi kahdeksi vuodeksi. Valittiin varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi Kristiina Alppivuori ja varatoiminnantarkastajaksi Kalle Kivimaa.

Hallituksen kokoukset pidetään etäkokouksina Teamsissä, kunnes lähikokoukset  oaston kokoustilassa, Villa Apteekissa, Pappilantie 5, 02770 Espoo, ovat taas mahdollisia.

Syksy 2021, klo 17
7v
ma 16.8.,   ma 13.9.,   ti 5.10.,   ti 9.11.,   ti 23.11. (syyskokous),   ti 7.12. (joulujuhla, klo 18)