Ukrainan kriisi

Ukrainan Punainen Risti
Kuvaaja: Ukrainan Punainen Risti

Ukraina-sivusto toimii Punaisen Ristin vapaaehtoisten tietopankkina Ukrainan kriisiin liittyen. Alasivuilta löydät muun muassa usein kysytyt kysymykset, henkisen tuen ohjeet ja lisätietoja hätäapukeräyksestä. Lisää tietoa Punaisen Ristin toiminnasta Ukrainasta löydät myös täältä https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Uutiset

29.3. kello 18-19.30/ teams.

Tervetuloa Punaisen Ristin vapaaehtoisten valtakunnalliseen infotilaisuuteen kuulemaan katsaus kansainvälisen Punaisen Risti ja Suomen Punaisen Ristia työhön Ukrainan kriisistä kärsivien auttamiseksi.  Kuulet myös, esimerkkejä miten Punaisen Ristin osastot ja vapaaehtoiset ovat toimineet tässä tilanteessa. 

23.3.20220 klo 18.30-19.30 Teams

Punaisen Ristin vapaaehtoisille suunnattu virtuaalinen keskustelutilaisuus, jossa keskitytään Ukrainan tapahtumiin liittyvien ajankohtaisten uutisotsikoiden ja aiheiden läpikäyntiin humanitaarisen oikeuden näkövinkkelistä.

Tilaisuuden vetää Suomen Punaisen Ristin oikeudellinen neuvonantaja Jani Leino.

Tilaisuus on avoinna kaikilla asiasta kiinnostuneille, mutta se suunniteltu ja suunnattu ensisijaisesti humanitaarisen oikeuden vapaaehtoisille tai vapaaehtoistoimintaan mukaan haluaville.