Turku

Tuula Muurinen
Kuvaaja: Tuula Muurinen
"Turun osaston toimitilat sijaitsevat Kauppias- ja Maariankadun kulmatalossa"
Sijainti:
Kauppiaskatu 12 A 5, 20100, Turku
Puhelin: 
+358 46 920 4141 ma-to klo 10-14
Sähköposti: 
turku@punainenristi.fi

Uutiset

SPR:n Turun osasto on järjestänyt Turun kauppatorilla Turun päivänä Heikinmarkkinat 48 kertaa. Nyt osaston hallitus on ollut pakotettu tekemään päätöksen, että tänä syksynä markkinoita ei voida järjestää. Kauppatorin myllerrys ja mahdollisen toriparkin rakentaminen on lykkääntynyt niin pahasti, ettei korvaavan torin tarkka koko ja valmistumisaika ole vieläkään tiedossa. Jos Heikinmarkkinat olisi järjestetty normaaliin aikaan sunnuntaina 16.9, olisi markkinapaikkojen myynti pitänyt aloittaa viimeistään toukokuussa. Näin ei ole voitu tehdä.

"Ensiauttajien kultamitalijoukkue"

Turun osaston ensiapuryhmän, nuorten ensiapuryhmän ja varhaisnuorten Reddie Kids-kerhon jäsenistä kootut joukkueet edustivat Varsinais-Suomea ensiavun suomenmestaruuskilpailuissa Turussa 16.6.2018. Kilpailuun osallistui joukkueita 11 piirin alueelta ympäri Suomea, ja Varsinais-Suomen edustusjoukkueet valittiin tehtäväänsä syyskuussa 2017 käydyissä piirinmestaruuskilpailuissa. Turun osaston joukkueet osallistuivat Varsinais-Suomen edustajina aikuisten, ensiauttajien, nuorten ja varhaisnuorten sarjoihin.

Sirpa Lehtimäki / Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki / Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
"SPR Turun osaston ensivastepari kilpailemassa piirinmestaruuskilpailuissa syksyllä 2017"

Suomen Punaisen Ristin Ensiapuseikkailu ja valtakunnallinen ensiavun SM-kilpailu järjestetään lauantaina 16.6.2018 Turussa. Tapahtumien järjestelyihin osallistuu lähes 400 Punaisen Ristin vapaaehtoista, jotka toimivat tapahtumassa mm. potilaina ja tuomareina. Vapaaehtoisia saapuu Turkuun kaikkialta Suomesta. Suomenmestaruuksista kilpailevat joukkueet koostuvat Punaisen Ristin ensiaputoimintaan aktiivisesti osallistuvista vapaaehtoisista, joista aikuisryhmien jäsenet toimivat usein myös ensiapupäivystäjinä erilaisissa tapahtumissa.

Tapahtumat

20. - 22.9.2018
Sijainti:
Kristiinankatu 10, 20100, Turku