Reddie Kids -kerho

Karoliina Karppinen
Kuvaaja: Karoliina Karppinen
"Reddie Kids -kerhossa opitaan ensiaputaitoja"
Pipsa Kirjavainen
Kuvaaja: Pipsa Kirjavainen
"Reddie Kids-ryhmä talvella 2015"
Pipsa Kirjavainen
Kuvaaja: Pipsa Kirjavainen
"Myös Reddie Kidsit pääsevät kilpailemaan ensiapukilpailuihin!"
Pipsa Kirjavainen
Kuvaaja: Pipsa Kirjavainen
"Ensiaputaidot karttuvat nopeasti harjoitellessa!"
Karoliina Karppinen
Kuvaaja: Karoliina Karppinen
"Reddie-koira toivottaa kaikki tervetulleiksi kerhoon!"

HUOM! Reddie Kids -kerho kokoontuu ainakin syyskuun 2020 etänä koronatilanteen vuoksi etätyösuosituksen ollessa voimassa. Kunhan tilanne rauhoittuu, palaamme taas kokoontumisiin kerhotilassa Kauppiaskadulla.

Kerho alkaa 9.9. klo 17-18.30, jatkuen joka keskiviikko. Kerho kokoontuu Teams-sovelluksen kautta. Mukaan pääset ilmoittautumalla ilmoittautumislomakkeen kautta ja laittamalla tämän jälkeen Whatsapin kautta viestiä kerhon numeroon 046 920 3930. Liittymiskutsut kerhoiltoihin ja muu kerhoon liittyvä infoaminen tapahtuu Whatsapin kautta. Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin laita viestiä tai soita kerhonumeroon, tai voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen reddiekids(at)sprturku.fi

Reddie Kids -kerho on 7-12 -vuotiaille lapsille suunnattu Punaisen Ristin arvoja korostava harrastus. Reddie Kids -kerhossa tutustutaan Punaisen Ristin toimintaan meillä Suomessa ja maailmalla, opetellaan perusensiaputaitoja sekä arjen turvallisuutta. Samalla tutustutaan vieraisiin kulttuureihin, erilaisiin tapoihin auttaa lähimmäisiä ja saadaan tottakai uusia kavereita! Mukana kerhoilloissa on myös vierailijoita kertomassa erikoisista harrastuksista, eikä kerho olisi mitään ilman leikkejä ja pelejä! Toiminta on turvallista ja hauskaa, mutta myös lapsen taitoja kehittävää. Kerhoa vetävät Punaisen Ristin aktiivit, jotka on koulutettu Reddie Kids-ohjaajiksi.

Kerho kokoontuu osaston tiloissa Kauppiaskatu 12 A 5 joka keskiviikko klo 17.00-18.30. Kerhoon voi tulla mukaan milloin vain, sillä ohjelma on joka kerhokerralla yksilöllinen.

Reddie Kids-kerho on ilmainen lapsille, jotka ovat SPR:n jäseniä ja ei-jäseniltä peritään 10€ kerhomaksu/lukukausi.

Tutustu näillä sivuilla tarkemmin kerhon toimintaan ja ilmoita lapsesi kerholaiseksi!

 

Tervetuloa mukaan Reddie Kids -kerhoon!
toivottavat kerho-ohjaajat Karo ja Noora

 

Reddie Kids -kerhon tavoitat numerosta 046 920 3930 tai sähköpostilla reddiekids(at)sprturku.fi