Ensiapupäivystyksen tilaaminen

Oletko järjestämässä urheilukilpailuja, konserttia, messuja, konferenssia, toritapahtumaa tai muuta yleisötilaisuutta?

 

Ole yhteydessä: sähköpostilla ensiapu.paivystys@sprturku.fi

Ensiapuryhmämme tarjoaa ensiapupäivystyspalvelua erilaisten yleisötapahtumien järjestäjille parantamaan tilaisuuden osallistujien ja henkilökunnan turvallisuutta sekä viihtyvyyttä. Meillä on pitkä kokemus ensiapupäivystysten toteuttamisesta aina pienistä muutaman tunnin kutsuvierastilaisuuksista suuriin monipäiväisiin festareihin.

Työskentelemme yhdessä tilaajan ja viranomaisten kanssa luodaksemme turvalliset puitteet tapahtumalle. Tarjoamme osaamisemme yleisötapahtumien ensiapuvalmiuden suunnittelusta ja toteutuksesta käyttöönne. Arvioimme kanssanne tapahtuman riskit ja teemme sen pohjalta tapahtumaan sopivan ensiapusuunnitelman.

Kaikki ensiapupäivystäjämme ovat suorittaneet vähintään EA2®-kurssin sekä ensiapupäivystäjän peruskurssin ja harjoittelevat säännöllisesti ensiaputaitoja. Ensiapupäivystysten johtajat ovat kokeneita päivystäjiä, jotka ovat saaneet koulutuksen tehtävään. Noudatamme toiminnassamme Suomen Punaisen Ristin ensiapupäivystystoiminnan laatuohjeita.

Osastollamme on käytössä kaksi varusteltua päivystyspalveluautoa, joita voidaan käyttää pienissä tapahtumissa kiinteänä ensiapupisteenä tai laajoissa tapahtumissa liikkuvana pisteenä.

Kaikki ensiapupäivystäjämme ovat koulutettuja vapaaehtoisia. Päivystystoiminnasta saatu korvaus käytetään ensiapuryhmätoiminnan ja kotimaan auttamisvalmiuden kehittämiseen. Pystymme toteuttamaan isojenkin yleisötapahtumien päivystykset kustannustehokkaasti.

Toivomme, että olette meihin yhteydessä ensiapupäivystyksen tarpeesta mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Päivystystilaus on hyvä tehdä viimeistään kolme viikkoa ennen tapahtumaa, jotta voimme rekrytoida tarvittavat päivystäjät. Isojen tapahtumien osalta tätäkin aiemmin. Ensiapupäivystäjät ovat kaikki vapaaehtoisia, oman työnsä ohessa päivystyspalvelua tekeviä.