Apupupu

Anu Pensola
Kuvaaja: Anu Pensola
"Apupupu auttaa kriisin keskellä eläviä lapsia"

Apupupu kiittää jokaista neulojaa! 
Apupupu-kampanja on virallisesti päättynyt 31.5.2022. Apupuput ovat vallanneet Punaisen Ristin osastojen ja Konttien tilat kevään aikana, ja niiden määrä on ylittänyt odotuksemme! Olemme vastaanottaneet apupupuja yksityishenkilöiltä, harrastusryhmiltä, koululuokilta, työporukoilta, käsityöyrityksiltä, niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin. Haluamme kiittää jokaista teistä tuhansista pupujen lahjoittajista ympäri Suomea! Teidän käsityötaitonne ja sydämellisyytenne on tehnyt niin lasten kuin meidän kampanjaa toteuttaneiden maailmasta paljon pehmeämmän paikan elää!

Kerromme sosiaalisen median kanavissamme kesän aikana apupupu-kampanjan toteutumisesta vielä lisää ja pupujen mukana meille sähköpostiosoitteensa toimittaneet saavat myöhemmin sähköpostitse oman kirjeensä.

 

Me SPR Turun osastossa jatkamme apupupujen toimittamista lapsille!
Tiedämme että kaikki puput eivät vielä ole valmistuneet puikoilta, joten olemme päättäneet että niin kauan kuin pupuja valmistetaan, me otamme ne vastaan. Toimitamme jatkossakin apupuput kriisin keskellä eläville lapsille kampanjan periaatteiden mukaisesti. 

Pupuja voi toimittaa virallisen kampanja-ajan päätyttyä SPR Turun osastoon. Emme valitettavasti pysty lupaamaan muiden kampanjassa mukana olleiden tahojen puolesta pystyvätkö he ottamaan edelleen pupuja vastaan.
Voit lähettää puput meille Turkuun joko
Matkahuollon palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 7-9, 20100 Turku
- Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin osoitteessa K-Market Puolalankatu, Puolalankatu 6, 20100 Turku
HUOM! Lisää lähetykseesi matkapuhelinnumero 046 920 4141 ! Ilman matkapuhelinnumeroa emme välttämättä saa saapumisilmoitusta ajoissa! Tämä on osastomme toimiston yleinen puhelinnumero.
- Voit myös tuoda puput suoraan osastollemme osoitteeseen SPR Turun osasto, Kauppiaskatu 12 A 5, 20100 Turku. Osastomme on avoinna ma-to klo 10.00-14.00.