Nuoret

Emilia Väänänen
Kuvaaja: Emilia Väänänen
"Toimintaryhmäläisiä jakamassa kesäkumeja Ruisrockissa"
Emilia Väänänen
Kuvaaja: Emilia Väänänen
"Nuoret vierailulla vanhainkodissa."

Nuorten ihan omaa toimintaa Turun osastossa

Haluatko muuttaa maailmaa ja ihmisten asenteita? Haluatko auttaa muita ja samalla saada iloa omaan elämään? Uskallatko välittää ja näyttää sen? Tule mukaan Turun osaston uuteen nuorten ryhmään! Ryhmä on suunnattu 16-29 -vuotiaille kotipaikkakuntaan katsomatta. Kokoonnumme muutaman kerran kuukaudessa erilaisten teemailtojen, tempausten ja vierailujen merkeissä. Tutustumme tottakai myös Punaisen Ristin toimintaan sekä koti- että ulkomailla, sillä SPR on enemmän kuin luulisitkaan!

Toiminnan on tarkoitus olla tekijöidensä näköistä, eikä kaavoihin kangistunutta pönötystä! Ryhmäiltojen ohjelmaa ei suunnitella vuosiksi eteenpäin, vaan elämme hetkessä ja tartumme meitä kiinnostaviin juttuihin. Tule mukaan toteuttamaan itseäsi!

15.9. SPR Turun osaston toimintapäivässä esittäytyvät kaikki osastomme toimintamuodot, myös nuoret :) https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/3582

26.9. Nuoret osallistuvat porukalla Nälkäpäivään! Tavataan klo 16.30 Onnenhevosen edessä kävelykadulla :) Tervetuloa uudet ja vanhat vapaaehtoiset!

10.10. Tutustumista ja tulevan suunnittelua! Tavataan osoitteessa Kauppiaskatu 12, 2. kerros. Illan aikana tutustutaan uusiin ja vanhoihin vapaaehtoisiin ja suunnitellaan tulevan toimintavuoden ohjelmaa!

Tule mukaan ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista! Ajantasaiset tiedot saa helpoiten Facebook-ryhmästä SPR Turku nuoret. Voit myös liittyä Oma Punainen Risti -palvelussa ryhmään "Turun osaston nuorten ryhmä".

Tapahtumakalenterista löydät laajan tarjonnan kursseja ja muita aktiviteetteja!

Instagram

Meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta jenni.airola@sprturku.fi! Kerro mitä haluaisit tehdä nuorten ryhmässä, vinkkaa hyvistä jutuista ja kysy lisää toiminnastamme!