Nuoret

Emilia Väänänen
Kuvaaja: Emilia Väänänen
"Toimintaryhmäläisiä jakamassa kesäkumeja Ruisrockissa"
Emilia Väänänen
Kuvaaja: Emilia Väänänen
"Nuoret vierailulla vanhainkodissa."

Nuorten ihan omaa toimintaa Turun osastossa

Haluatko muuttaa maailmaa ja ihmisten asenteita? Haluatko auttaa muita ja samalla saada iloa omaan elämään? Uskallatko välittää ja näyttää sen? Tule mukaan Turun osaston uuteen nuorten ryhmään! Ryhmä on suunnattu 16-29 -vuotiaille kotipaikkakuntaan katsomatta. Kokoonnumme muutaman kerran kuukaudessa erilaisten teemailtojen, tempausten ja vierailujen merkeissä. Tutustumme tottakai myös Punaisen Ristin toimintaan sekä koti- että ulkomailla, sillä SPR on enemmän kuin luulisitkaan!

Toiminnan on tarkoitus olla tekijöidensä näköistä, eikä kaavoihin kangistunutta pönötystä! Ryhmäiltojen ohjelmaa ei suunnitella vuosiksi eteenpäin, vaan elämme hetkessä ja tartumme meitä kiinnostaviin juttuihin. Tule mukaan toteuttamaan itseäsi!

Kevään 2019 ohjelma:
30.1. Peli-ilta*
27.2.* Hyvinvointityöpaja nuorille Työpajassa syvennytään hyvinvointiin ja sen eri osa-alueisiin. Työpajan aikana tutkiskellaan omaa hyvinvointia erilaisten luovien menetelmien avulla. Ohjaajana työpajassa toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelija Tuomas Roine. Työpaja on osa opinnäytetyötä.
18.3. Rasisminvastaisen viikon Flashmob kävelykadulla https://rednet.punainenristi.fi/node/54942
3.4.* Kansainvälinen toiminta Punaisessa Ristissä https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/2212 Illan aikana kuullaan, millaista on tehdä töitä Punaisessa Ristissä maailmalla. Asiantuntijoina illassa ovat nuorisodelegaatti sekä kriisialueilla työskennellyt delegaatti.

 

*Tapaaminen klo 17.30 osoitteessa Kauppiaskatu 12 A (Turun osaston tilat) Tule mukaan ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista! Ajantasaiset tiedot saa helpoiten Facebook-ryhmästä SPR Turku nuoret. Liity sähköpostilistalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nuoret(at)sprturku.fi

 

Tapahtumakalenterista löydät laajan tarjonnan kursseja ja muita aktiviteetteja!

Instagram

Meidät tavoittaa sähköpostilla nuoret(ät)sprturku.fi! Kerro mitä haluaisit tehdä nuorten ryhmässä, vinkkaa hyvistä jutuista ja kysy lisää toiminnastamme!