Turku

Tuula Muurinen
Kuvaaja: Tuula Muurinen
"Turun osaston toimitilat sijaitsevat Kauppias- ja Maariankadun kulmatalossa"
Sijainti:
Kauppiaskatu 12 A 5, 20100, Turku
Puhelin: 
+358 46 920 4141 ma-to klo 10-14
Sähköposti: 
turku@punainenristi.fi

 

* * * * * * * * * * *

Tutustu Punaisen Ristin toimintaan tämän pienen verkkokurssin myötä: Tervetuloa yhteiseen tarinaan
Tervetuloa mukaan!

Uutiset

"Uutisjuttu Turun Sanomissa 20.9.2018"

Nälkäpäivä näkyy katukuvassa ja kauppakeskuksissa, eikä sosiaalisessa mediassa voi välttyä Nälkäpäivä-haasteilta, keräyslinkeiltä ja punaisissa liiveissä otetuilta selfieiltä. Vaikka keräys kestää vain muutaman päivän, sen avulla kerätyillä varoilla autetaan ympäri vuoden, niin kotimaassa kuin toisella puolella maapalloa.

Nyt siivotaan!
SPR Turun osasto osallistuu Valtakunnalliseen Siivouspäivään lauantaina 25.8. järjestämällä oman kirpputorin osaston tiloissa Kauppiaskadulla. Kirpputorin tuotot jäävät Turun osaston paikalliseen vapaaehtois- ja avustustoimintaan! Voit osallistua Siivouspäivään kanssamme kolmella eri tavalla:

SPR:n Turun osasto on järjestänyt Turun kauppatorilla Turun päivänä Heikinmarkkinat 48 kertaa. Nyt osaston hallitus on ollut pakotettu tekemään päätöksen, että tänä syksynä markkinoita ei voida järjestää. Kauppatorin myllerrys ja mahdollisen toriparkin rakentaminen on lykkääntynyt niin pahasti, ettei korvaavan torin tarkka koko ja valmistumisaika ole vieläkään tiedossa. Jos Heikinmarkkinat olisi järjestetty normaaliin aikaan sunnuntaina 16.9, olisi markkinapaikkojen myynti pitänyt aloittaa viimeistään toukokuussa. Näin ei ole voitu tehdä.

Tapahtumat

26. - 28.9.2019
Sijainti:
Kristiinankatu 10, 20100, Turku