Tule lipaskerääjäksi!

Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Suomen Punainen Risti

Uutinen päivitetty 7.3.2022:
Suomen Punaisen Ristin hätäapukeräys Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi on käynnissä! Tällä hetkellä tehokkaimmin autat osallistumalla lipaskeräykseen joko antamalla aikaasi kerääjänä tai lahjoittamalla keräykseen.

Lähde mukaan lipaskerääjäksi ja nouda lipas
ma-pe 7.-11.3.

klo 9.00-15.00 SPR Varsinais-Suomen piiristä, os. Yliopistonkatu 24 A, 2. krs 
Tarvitset mukaasi vain kuvallisen henkilöllisyystodistuksen! Voit olla kerääjänä juuri niin lyhyen tai pitkä ajan kuin haluat, jo puoli tuntia auttaa!

Mikäli haluat SPR:n lipaskerääjiä tai useamman keräyslippaan tapahtumaasi, ota yhteyttä meihin sähköpostitse turku(at)sprturku.fi

Lahjoita keräykseen!
Voit lahjoittaa keräykseen haluamasi summan
MobilePaylla numeroon 66588
Verkkopankissa
suoraan Katastrofirahastoon
Voit tulla myös tipauttamaan kolikkosi lippaisiin piirin tai Turun osaston keräyskeskuksiin niiden aukioloaikoina.

Keräysvarat menevät Suomen Punaisen Ristin Katastrofirahastoon. Ukrainassa Punainen Risti toimittaa konfliktin uhreille mm. vettä, ruokaa, suojaa ja terveyspalveluita sekä auttaa kadonneiden etsinnässä.

Ilmoitamme heti, mikäli tarvetta tavarakeräyksen aloittamiselle Suomessa tulee. Mikäli haluat kuitenkin lahjoittaa tavaraa Punaisen Ristin työn hyväksi, voit tehdä lahjoituksesi Soppi-kierrätysputiikkiin tai Kontti-kierrätystavarataloon. Huomioithan, että lahjoitustavaroita ei tällä hetkellä ohjata suoraan Ukrainaan.

Kiitos avustasi!