Turun osasto vuoden osasto Varsinais-Suomessa

Anna Tenho / SPR Varsinais-Suomen piiri
Kuvaaja: Anna Tenho / SPR Varsinais-Suomen piiri
"SPR Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Mannila ojentaa Vuoden osaston palkintoa."

Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piiri jakoi keskiviikkona 25.8.2021 kultaisia, hopeisia ja pronssisia ansiomitaleja ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta toimin­nasta tai erittäin ansiokkaista teoista Punaisen Ristin ja välittömästi sen tarkoitusperien hyväksi piirin alueella toimiville vapaaehtoisille. Turun osaston vapaaehtoisista kultaisen ansiomitalin saivat tilaisuudessa Eeva-Liisa Hemilä-Martikainen, Tellervo Joutsalainen, Tuula Muurinen, Pekka Paatero ja Petri Raita
Pronssisen ansiomitalin saivat Marianne Holmström ja Leena-Liisa Pick
SPR Turun osaston aktiivi Petri Taiménille ja SPR Oulun osaston aktiivi Leena Siromaalle myönnettiin tilaisuudessa Suomen Punaisen Ristin pronssiset kunnialaatat tunnustuksena esimerkillisestä ja ansioituneesta ensiavun antamisesta. 
Sydämelliset onnittelumme kaikille huomionosoitusten saajille!

Samassa tilaisuudessa julkistettiin Varsinais-Suomen piirin vuoden osasto 2020, ja osastomme sai kunnian vastaanottaa kiertopalkinnon. Palkinnon myöntämisperusteissa todetaan koronan haastaneen meitä Punaisen Ristin toimijoita uudenlaiseen toimintaan, josta olemme selvinneet ja oppineet paljon uutta. Koronatilanteessa auttaminen ja avun organisointi sekä uusien vapaaehtoisten rekrytointi olivat suuressa roolissa. Piiritoimisto on päättänyt jakaa tunnustuksen osastolle, joka on toiminut aktiivisesti vapaaehtoistunteja säästelemättä piirin kokonaisvalmiuden sekä alueellisen valmiuden kehittämiseksi, alueen osastojen valmiuksien parantamiseksi, toiminut uusien järjestelmien käyttöönoton mahdollistajana ja viranomaisten tukena moninaisissa tehtävissä.
Palkinnon vastaanotti tilaisuudessa kultaisen ansiomitalin saanut osaston hallituksen jäsen Petri Raita.

Osaston tekevät sen jäsenet ja aktiiviset vapaaehtoiset, joten vuoden osaston palkinto ja kiitos siitä kuuluu jokaiselle osastolaisellemme! Kiitos, että olet mukana auttajien ketjussa!