SPR Turun osaston Etäterveyspisteestä maksutonta ja luottamuksellista ohjausta ja neuvontaa tiistaisin

SPR
Kuvaaja: SPR

Punaisen Ristin Turun osaston Etäterveyspisteeseen voi soittaa kuka tahansa ja saada puhelimitse neuvontaa omaan tai läheisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä sekä tukea elämän hallintaan. SPR Turun osaston Etäterveyspiste palvelee tiistaisin klo 10.00-12.00 numerossa 041 7441626.

Neuvonnasta vastaavat vapaaehtoisena toimivat terveydenhuollon ammattilaiset, jotka ohjaavat asiakkaita tarvittaessa myös eteenpäin palveluiden pariin. Turun osaston Etäterveyspiste on tarkoitettu pääsääntöisesti turkulaisille. Näin mahdollistetaan parhaalla tavalla asiakkaiden ohjaus.

Turun osaston perinteiset Terveyspisteet ovat olleet koronaepidemian takia tauolla jo yli vuoden. Uusi puhelimitse toteutettava Etäterveyspiste antaa turkulaisille mahdollisuuden huolehtia omasta terveydestä matalalla kynnyksellä.

Punainen Risti Varsinais-Suomen alueella Etäterveyspistetoiminnasta on ollut hyviä kokemuksia SPR Kaarinan-Piikkiön osastosta, jossa toimintaa on ollut jo kesästä 2020 alkaen. Nyt toiminta on laajentunut Turun lisäksi myös Pyhärantaan..

SPR Turun osaston Etäterveyspiste:

Tiistaisin klo 10.00-12.00 numerossa 041 7441626