Siivouspäivän kirppis 25.8. Turun osastolla

Nyt siivotaan!
SPR Turun osasto osallistuu Valtakunnalliseen Siivouspäivään lauantaina 25.8. järjestämällä oman kirpputorin osaston tiloissa Kauppiaskadulla. Kirpputorin tuotot jäävät Turun osaston paikalliseen vapaaehtois- ja avustustoimintaan! Voit osallistua Siivouspäivään kanssamme kolmella eri tavalla:

Tule ostoksille!
Kirpputori on avoinna lauantaina 25.8. klo 10.00–15.00 (tai niin kauan kuin myytävää tavaraa riittää) osoitteessa Kauppiaskatu 12 A 5! Myynnissä on kaikkea kahvikupeista kävelysauvoihin, ja löytöjä tekee pikkurahalla. Varaathan mukaasi käteistä, meillä ei valitettavasti voi maksaa kortilla.
Koska emme tänä vuonna järjestä Heikinmarkkinoita ja huippusuosittua kirppariamme siellä, tule tekemään löytöjä Siivouspäivän kirpputorillemme!

Siivoa omat komerosi!
Kirpputori ei ole kirpputori ilman myytäviä tuotteita! Onko sinulla siis kaapissasi tavaroita tai vaatteita, joita et enää itse tarvitse? Lahjoita ne Siivouspäivän kirpputorille ja tue samalla paikallista avustus- ja vapaaehtoistoimintaa. Huonekaluja emme valitettavasti voi ottaa vastaan, mutta kaikki muu, ehjä ja puhdas tavara on tervetullutta! Lahjoituksesi voit tuoda toimistollemme Kauppiaskatu 12 A 5, 2. kerros. Ota yhteyttä numeroon 046 920 3930 tai laita sähköpostia sopiaksesi tuontiajasta, pääsemme paikalle myös iltaisin.

Tule vapaaehtoiseksi!
Vapaaehtoisia tarvitaan paikalle asettelemaan tavaraa esille aamulla klo 8.00 ja päivän päätteeksi paikat laitetaan taas kuntoon noin klo 16 mennessä. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi viimeistään sunnuntaina 12.8. sähköpostitse (heikinmarkkinat[at]sprturku.fi). Ilmoittautuessasi kerro, mihin aikaan olet käytettävissä ja miten pitkän vuoron olet valmis tekemään.

Kiitos, että autat meitä auttamaan!