Turun osasto ylivoimaisena piirikisoissa

SPR Turun osaston arkisto
Kuvaaja: SPR Turun osaston arkisto
"Turun osaston voittoisat joukkueet mitalijuhlissa"

Turun osaston joukkueet tyhjensivät koko palkintopöydän SPR Varsinais-Suomen piirin ensiavun piirikilpailuissa lauantaina 9.9.2017 Ruissalon Kylpylän maastossa. Sade, muta ja liukkaat kalliotkaan eivät hidastaneet menoa, vaan kilpailurasteilla nähtiin vahvoja kilpailusuorituksia. Monipuolisella radalla kohdattiin mm. kotitapaturmia, monipotilainen auto-onnettomuus ja etsintätehtävä, ja potilaiden vammat vaihtelivat arkisista pikkuhaavoista aina henkeä uhkaaviin sairaskohtauksiin.

Reddie Kids-joukkueet ottivat kilpailuissa kirkkaan kaksoisvoiton, ja kävivät tiukan keskinäisen kilpailun. Kultaa ottivat Puolueettomat-joukkueen Elias, Peetu ja Severi ja kirkkaalle hopealle nousivat Tasapuoliset-joukkueen Aava, Emilia ja Noora. Eroa joukkueiden välille jäi vain muutama piste, joten on erityisen hienoa saada kaikki kuusi mukaan tuleviin SM-kilpailuihin!

Myös nuorten joukkueen lauantain kruunasi kultainen mitali! Mukana Laamat-joukkueessa olivat Iida, Salla (ryhmänjohtaja), Riku, Vera ja Viivi.

Ensivaste-sarjassa Turun osastolla oli kultamitali puolustettavanaan. Viimeistä kertaa piirikisoissa ensivasteparina kilpailleet Kirsi Koivuaho ja Mikko Sipilä uusivat voittonsa ja uutena evyparina kisanneet Minna Andelin ja Seppo Nurmi nappasivat vahvasti pronssia.

Aikuisten sarjassa Turun osaston joukkueet ottivat kirkkaan kaksoisvoiton: kultaa voittaneessa V VS SPR210 -joukkueessa kilpailivat Eveliina Ellmén, Esko Gardner, Sari Salmi, Aleksi Valjakka ja Mika Vilpo (ryhmänjohtaja). Hopeajoukkueessa kilpailivat Peetu Karro, Laura Kumpula, Ilmari Peltonen, Petri Raita (ryhmänjohtaja) ja Kirsi Tiihonen.

Voittaneet joukkueet tullaan näkemään vauhdissa kesäkuussa 2018 Turun keskustan alueella järjestettävissä ensiavun suomenmestaruuskilpailuissa edustamassa Varsinais-Suomea. Tule kannustamaan meidät silloin(kin) voittoon!