2010-luku

Riikka Mäki
Kuvaaja: Riikka Mäki
"Kunnan tervehdys 60-vuotiaalle osastolle"
AKL
Kuvaaja: AKL
"Järjestöpäällikkö Kaija Repo SPR:n Hämeen piiritoimistosta ja juhlaväkeä"
AKL
Kuvaaja: AKL
"Juhlien lopuksi oli tanssin aika"
AKL
Kuvaaja: AKL
"Osaston toimitilat siirtyivät kesäkuussa 2011 tänne"
AKL
Kuvaaja: AKL
"Uudet kokous ja koulutustilat"
AKL
Kuvaaja: AKL
"Viihtyisät oleskelutilat joista pääsevät muutkin nauttimaan."

Vuosikymmen alkoi juhlavissa merkeissä kun osasto vietti 60-vuotis juhlia heinäkuun helteillä romanttisessa ympäristössä Onkemäen Suulilla. Tervehdysten ja puheiden jälkeen laitettiin jalalla koreasti tanssiorkesterin tahtiin.

Ensiapuryhmä toiminta jatkui edelleenkin osaston voimakkaimpana toimintamuotona ja ensiapupäivystyksien määrä jatkui kasvuaan. Päivystyksistä tulikin osaston merkittävin varainhankintamuoto. Lisääntyneiden päivystysten myötä osasto uusi asustustaan ja välineistöään.

Terveyspiste jatkoi toimintaansa ja järjesti keväällä 2010 uutena kokeiluna sauvakävelytempauksen Narvassa ja Kirkonkylässä.

Nuorisotoiminnan puolella osasto aloitti yhteistyön Viialan osaston nuorten kanssa ja toukokuussa 2010 osastot järjestivät yhteisen päiväleirin Vesilahdessa.

Osastolla on perinteisesti ollut hyvä yhteistyö Vesilahden koulujen kanssa ja keväällä 2010 kouluyhteistyötä laajennettiin niin, että ensiapuryhmäläiset kiersivät kaikilla kouluilla antamassa ensiapukoulutusta.

Osaton tunnettavuutta ja tavoitettavuutta parannettiin tekemällä osastolle omat kotisivut, painattamalla osaston ensimmäiset omat osastoesitteet ja hankkimalla osastolle oma puhelin. Näin tavoitettavuus ei enää ollut niin henkilösidonnaista kuin aiemmin.

Vuonna 2011 Vesilahden kunta päätti myydä Vaahteramäen päiväkodin kiinteistön, missä osaston tilat sijaitsivat. Korvaavat tilat löydettiin Koskenkylästä entisen päiväkoti Pirpaliinan tiloista ja väki pisti taas hihat heilumaan ja kunnosti tilat viihtyisiksi ja toimiviksi.

Puheenjohtajat:

Arto Lehmus 2009 - 2020