Osallistu kanssamme Nälkäpäivä-keräykseen!

Tatu Blomqvist ja Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Tatu Blomqvist ja Jarkko Mikkonen
"SPR Turun osaston Kari Varjonen on mukana kotimaanapu-työssä avustamassa tulipalojen uhreja uuden elämän alkuun"

Nälkäpäivä-keräys tuo punaiset lippaat jälleen Turun katukuvaan 15.-17.9.2016! Keräyksen tuotto sijoitetaan katastrofirahastoon, jonka varojen avulla tuetaan Punaisen Ristin avustustyötä niin kotimaassa kuin ulkomaan kriisi- ja luonnonkatastrofialueilla.

Turun osaston vapaaehtoiset ovat vahvasti mukana kotimaanaputehtävissä. Vapaaehtoisemme toimivat kotimaanavun hälytysryhmissä, jotka lähtevät avustamaan kelloon katsomatta tulipalossa kotinsa menettäneitä, suuronnettomuuden tai luonnonkatastrofin uhreja. Nälkäpäivänä kerättyjen varojen ansiosta vapaaehtoisemme pystyvät auttamaan ihmiset uuden elämän alkuun tarjoamalla välittömän suojan; vaatteita, ruokaa ja lämpöä. Yksikin lippaaseen tipautettu kolikko auttaa meitä auttamaan!

Osastomme Reddie Kidsit jalkautuvat Turun keskustaan torstaina 15.9. klo 17.00 alkaen ja  Turun osaston nuoret ovat mukana tekemässä Nälkäpäiväkeräystä TPS-Kärpät -ottelussa perjantaina 16.9. - tule tyhjentämään hilut taskuista lippaisiimme!
Nälkäpäivä-kerääjämme löydät to-pe Citymarket Länsikeskuksesta ja Prisma Itäharjulta klo 10.00-20.00 ja la klo 10.00-18.00.
Löydät keräyslippaat myös osastoltamme Kauppiaskatu 12 A:sta sekä tietenkin vielä sunnuntaina Heikinmarkkinoiden teltaltamme Turun torilta!

Voit myös tipauttaa kolikkosi tältä istumalta virtuaalilippaaseemme!

Haluatko lähteä mukaan tekemään Nälkäpäivä-keräystä? Tule noutamaan keräyslipas Punaisen Ristin keräyskeskuksesta kävelykadun kupeesta, Kristiinankatu 10! Tarvitset mukaasi vain kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Keräyskeskus on avoinna torstaina 15.9. klo 10.00-20.00, perjantaina 16.9. klo 10.00-20.00 ja lauantaina 17.9. klo 10.00-18.00. Jo tunti ajastasi on iso lahja tarvitsevalle!

Kiitos tuestasi!