Lasten ja nuorten ensiapuleiri 20.-22.5.2016

SPR Turun osaston arkisto
Kuvaaja: SPR Turun osaston arkisto

Turun osasto järjestää kaikille 7-17 -vuotiaille avoimen ensiapuleirin 20.-22.5.2016!
Luvassa on viikonlopun täydeltä uusia ensiaputaitoja, jännittäviä harjoituksia ja timanttista seuraa Oriniemen partiomajan merellisissä maisemissa!

Perjantaina 20.5. leirille saavutaan klo 17.00-18.00, ja vanhempien lähdettyä kotiin on luvassa mm. leirikaste, ensiapuoppeja ja hauskaa iltaohjelmaa.
Lauantaina 21.5. harjoittelemme koko päivän ensiapua todentuntuisissa rastiharjoituksissa, joissa kohdataan eri-ikäisiä ensiapua tarvitsevia henkilöitä ja joudutaan kiperiin tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa toimintaa ja hyviä hoksottimia. Opettelemme päivän aikana tunnistamaan sairaskohtauksia, käyttämään uusia ensiaputarvikkeita ja tutustumme Turun osaston päivystyspalveluautoon ja sen välineisiin vähän paremmin. Liikumme koko päivän ulkona, joten kukaan ei joudu kiemurtelemaan pulpetissa! Illalla on luvassa palautetta päivän harjoituksista sekä tietenkin ihan loistavaa vapaa-ajan ohjelmaa!
Sunnuntaina 22.5. kertaamme viikonlopun aikana opittuja asioita, pelaamme pihapelejä ja lounaan jälkeen suuntaamme kotiin tarkistamaan, että siellä ensiapulaukut ovat ajan tasalla!

Harjoitukset on suunniteltu lapsille ja nuorille, jotka ovat harjoitelleet perusensiapua esim. Reddie Kids-kerhossa, nuorten ensiapuryhmässä, partiossa tai vaikkapa palokuntanuorissa. Mukaan kannattaa lähteä rohkeasti, sillä tällä leirillä oppii lisää! Turun osaston ensiapuryhmien aikuiset ovat suunnitelleet viikonlopun tehtävät ja he myös osallistuvat harjoituksiin niin ohjaajina kuin potilaina, joten haastavuutta riittää :)

Leirin hinta koko viikonlopulta on 20€/osallistuja, sisältäen ruokailut ja majoituksen partiomajalla. Majoitumme kuuden hengen huoneissa, tytöt ja pojat omissa huoneissaan. Leirillä pääsee tottakai myös saunomaan iltaisin, ja rohkeimmat voivat pulahtaa mereen! Mukaan mahtuu max. 25 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti!
Ilmoittaudu mukaan leirille viimeistään 30.4.2016!

Kaikille leirille ilmoittautuville toimitetaan lista mukaan otettavista tavaroista viimeistään toukokuun alussa.

Tervetuloa mukaan vuoden parhaalle leirille!
leiriohjaajat Karo, Nina, Pipsa ja Sari

Lisätietoja leiristä saat leirin ohjaajilta, 046 920 3930 tai sähköpostilla reddiekids(at)sprturku.fi