SPR Keräykset

Tervetuloa Punaisen Ristin keräystoiminnasta vastaavien sivuille. Osa sivun materiaaleista on julkisia kaikille. Liittymällä ryhmän jäseneksi saat näkyville kaiken tiedon, mitä tarvitset järjestääksesi onnistuneen keräyksen omalla paikkakunnallasi.

Uutiset

Miten tuemme esimerkiksi Ukrainasta paenneita tai kuntaan saapuvia kiintiöpakolaisia kotoutumisessa? Mitä vapaaehtoiset voivat tehdä?

Webinaarissa SPR:n vapaaehtoiset eri puolilta Suomea kertovat millaista toimintaa osastoissa ja vastaanottokeskuksissa on järjestetty. Saamme tietää missä on onnistuttu Porissa, mitä on opittu Oulussa ja mitä tekivät vapaaehtoiset puutarhalla Pieksämäellä. Lisäksi esittelyssä on työkaluja vapaaehtoistoiminnan tueksi. Tule kuulemaan hyväksi havaituista malleista ja hakemaan ideoita toimintaan!

Järjestämme 14.6. klo 17:30-19 kotoutumisen tuen webinaarin, johon ovat tervetulleita vapaaehtoiset, vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet sekä työntekijät kaikilta toimialoilta.

Oma-tapahtuma löytyy täältä: https://oma.punainenristi.fi/event/15442 . Ilmoittautumiset Omassa 13.6.2022 mennessä.

 

(Webinaari järjestetään uudelleen syyskauden alussa 7.9.2022 klo 17:30-19. Tästä tulee mainos ja lisätietoa lähempänä, mutta voi merkitä jo kalentereihin!)

SPR Maahanmuuttotyön uutiskirje 1/2021 on ilmestynyt, lue lisää alta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.