Töölö

Sijainti:
Töölö, 00260, Helsinki
Sähköposti: 
toolo@punainenristi.fi

Monipuolinen Töölön osasto

Suomen Punaisen Ristin Töölön osasto perustettiin 1953 ja on Helsingin ja Uudenmaan piirin alueen toiseksi vanhin yhä Helsingissä toimiva osasto.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia osallistua vapaaehtoistyöhön eri taustoista tuleville ihmisille varhaisnuorista senioreihin. Toimintaa löytyy aina kertaluonteisista tehtävistä pitempiaikaisempaan vapaaehtoistyöhön asti. Osastomme on erikoistunut monikulttuurisuustoimintaan.

Tällä hetkellä lisää käsipareja kaivataan erityisesti 

- Punavuoren Pulinapajassa, joka toimii Punavuoren vastaanottokeskuksessa. Pulinapaja on suomen kielen keskustelukerho, jossa jokainen voi kehittää puhetaitoaan omaan tahtiinsa vapaaehtoisen tuella. Ryhmä kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 - 19.30. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä pulinapaja.ks@gmail.com

Uutiset

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Alla Töölön osaston jäsenkirjeet luettavaksi. Jäsenkirje lähetetään aina neljä kertaa vuodessa Töölön osaston jäsenille sähköpostitse. 

Metsälä Detention Centre Visits group are looking for new volunteers. 
 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.