Kielikerhot

Keskustelukerhot ovat kaikille suomen kielen oppimisen kanssa painiville tarkoitettuja vapaamuotoisia ja rentoja tapaamisia. Tapaamisissa keskitytään puhumiseen, koska siihen ei kielikursseilla usein ole riittävästi mahdollisuuksia.

Aiheet vaihtelevat maan ja taivaan välillä. Toisinaan keskustelemme ajankohtaisista asioista, toisinaan taas pelaamme pelejä tai askaroimme sanastoa kartuttavien tehtävien parissa. Olemme muun muassa järjestäneet levyraateja, lukeneet runoja, keskustelleet eri maiden perinteistä ja pelanneet bingoa. Rajana on oikeastaan vain vapaaehtoisten vetäjiemme mielikuvitus! 

Kerhon osallistujat tulevat eri maista ja erilaisista kulttuureista. Riippumatta kirjavista taustoista, tai ehkä juuri siksi, tunnelma on vapautunut ja naurussa on usein pitelemistä!

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi kunkin ryhmän sähköpostiin. Uusille säännölliseen toimintaan tuleville vapaaehtoisille suositellaan jonkin Punaisen Ristin kurssin käymistä. Kunkin ryhmän aloituspalaverissa käydään läpi toimintaohjeet vastaanottokeskuksessa toimivia vapaaehtoisia varten.

Kieliklubi Papupata

Papupata on kaikille suomen kielen oppimisen kanssa painiskeleville tarkoitettu keskustelukerho. Tavoitteena on tarjota vapaamuotoinen ja rento tilaisuus käyttää suomen kieltä eri tavoin, erityisesti puhumalla, koska siihen ei kielikursseilla aina ole riittävästi mahdollisuuksia. Ryhmässä on mukana  Punaisen Ristin ohjaaja, joka johdattelee keskustelua.

Papupadan toiminta alkaa uudelleen tiistaina 1.9.2020.

Aika: Tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 - 19.30
Paikka: Lintunlahdenkatu 10, 7. krs.
Yhteystiedot: papupata.kerho@gmail.com

Hallituskummina toimii  Riikka Virta, virtariikka (at) gmail.com

Punavuoren kieliklubi Pulinapaja

Pulinapaja toimii Punavuoren vastaanottokeskuksessa ja se on suomen kielen kerho, jossa osallistujat voivat kehittää suomen kielen taitoaan pienissä ryhmissä vapaaehtoisten tuella.

Aika: Torstaisin klo 18.30 -20.00
Yhteystiedot: pulinapaja.ks@gmail.com

LiiteKoko
PDF icon Avun Maailman artikkeli.pdf328.27 KB