Saarijärvi

Sijainti:
Paavonaukio 3 B 3, Saarijärvi, 43100

Suomen Punaisen Ristin Saarijärven osasto on perustettu 27.11.1951 ja se on osa Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriä

Osastomme nykyisiä toimintamuotoja ovat ensiapu-, keräys-, ystävä- ja omaishoitajien tukitoiminta. Otamme mielellämme mukaan uusia vapaaehtoisia nykyiseen ja uuteenkin toimintaan. Tutustu lisää toimintamuotoihin sivussa olevista linkeistä ja ota yhteyttä!
 
Käy myös tykkäämässä Facebook-sivuistamme, niin saat tietoa tulevista tapahtumista ja kursseista.
 
Suomen Punaisen Ristin toimintalinjaus 2018-2020: Auttaja lähellä sinua.
 
Katso, mistä kaikki alkoi Tarina ajatuksesta - Story of an ideaPunaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kansainvälisen liikkeen historiasta nykypäivään.
Katso Suomen Punaisen Ristin tarina Suomen Punainen Risti 140 vuotta auttajia.  
 
Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi.    
 
Ajankohtaista:
 
-   Osaa auttaa -kurssit jatkuvat tänä vuonna 2018

                                                              

Yhteystiedot:                                                                                                         
 
Erna Elo
Puheenjohtaja
 
+3585068066
Kangasahontie 10, 43100 Saarijärvi
 
 

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Anne Pälve
Kuvaaja: Anne Pälve
"Keskittyneitä ryhmätyöntekijöitä"

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirissä järjestettiin ensimmäinen laitosystäväkurssi maahanmuuttajille elokuussa yhteistyössä Vaasan suomalaisen osaston, Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Oy EduVakk Ab) ja Kirkkopuistikon palvelutalon kanssa. Koulutus on osa opiskelijoiden suomenkielen opiskelua ja siihen osallistui viisi innokasta opiskelijaa, jotka vierailevat Kirkkopuistikon palvelutalossa tämän vuoden loppuun.

Tapahtumat

19.3.2018
Sijainti:
Karhumäentie 11, 43100, Saarijärvi