Saarijärvi

Maria T Lehtman
Kuvaaja: Maria T Lehtman
Sijainti:
Paavonaukio 3 B 3, 43100, Saarijärvi
Puhelin: 
+358409527335 puheenjohtaja Markku tai +358400345875 varapuheenjohtaja Pentti
Sähköposti: 
puheenjohtaja kyllnenmarkku@gmail.com tai varapuheenjohtaja penttitavaila@gmail.com

Postiosoite: 
Paavontie 50 A 1, 43100 Saarijärvi

Tarvitsetko sinä ystävää tai apua? Haluatko löytää oman tapasi auttaaLähetä sähköpostia, soita meille tai tule käymään, olet sydämellisesti tervetullut iloiseen joukkoomme!

Tutustu Punaiseen Ristiin.

Liity jäseneksi.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi.

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Anne Pälve
Kuvaaja: Anne Pälve
"Keskittyneitä ryhmätyöntekijöitä"

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirissä järjestettiin ensimmäinen laitosystäväkurssi maahanmuuttajille elokuussa yhteistyössä Vaasan suomalaisen osaston, Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Oy EduVakk Ab) ja Kirkkopuistikon palvelutalon kanssa. Koulutus on osa opiskelijoiden suomenkielen opiskelua ja siihen osallistui viisi innokasta opiskelijaa, jotka vierailevat Kirkkopuistikon palvelutalossa tämän vuoden loppuun.

Tapahtumat

14. - 16.9.2017
Sijainti:
-, 43100, SAARIJÄRVI
3. - 12.10.2017
Sijainti:
Paavontie 2B1, 43100, Saarijärvi