Saarijärvi

Sijainti:
-, 43100, Saarijärvi
Käyntiosoite: Paavonaukio 3 E 3, 43100 Saarijärvi 
 
Postiosoite: Punainen Risti Saarijärven osasto c/o Erna Elo Kangasahontie 10, 43100 SAARIJÄRVI
 
 


SAARIJÄRVEN OSASTO 70 VUOTTA !

Punaisen Ristin Saarijärven osasto täyttää 70 vuotta 27.11.2021. Osasto on perustettu 27.11.1951. Se on osa Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriä

Osastomme nykyisiä toimintamuotoja ovat ensiapu-, keräys-, monikulttuurisuus-,  valmius-ystävä- ja omaishoitajien tukitoiminta. Otamme mielellämme mukaan uusia vapaaehtoisia nykyiseen ja uuteenkin toimintaan. Tutustu lisää toimintamuotoihin sivussa olevista linkeistä ja ota yhteyttä! 
 
Käy myös tykkäämässä Facebook-sivuistamme, niin saat tietoa tulevista tapahtumista ja kursseista.
                                                                                                                                  
 
Erna Elo
puheenjohtaja
 
erna.elo[ä]elot.net
+3585068066
 
 
 

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Anne Pälve
Kuvaaja: Anne Pälve
"Keskittyneitä ryhmätyöntekijöitä"

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirissä järjestettiin ensimmäinen laitosystäväkurssi maahanmuuttajille elokuussa yhteistyössä Vaasan suomalaisen osaston, Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Oy EduVakk Ab) ja Kirkkopuistikon palvelutalon kanssa. Koulutus on osa opiskelijoiden suomenkielen opiskelua ja siihen osallistui viisi innokasta opiskelijaa, jotka vierailevat Kirkkopuistikon palvelutalossa tämän vuoden loppuun.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.