Länsi-Suomen piiri

Otto-Ville Väätäinen / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Otto-Ville Väätäinen / Suomen Punainen Risti

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri on perustettu 20.11.1933. Piirissämme on 60 aktiivista osastoa, joissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa.                                                

Löydät sivuiltamme ajankohtaisia uutisia sekä tietoa alueen eri toimintamuodoista, projekteista, tulevista tapahtumista ja kursseista. Löydä oma tapasi auttaa ja liity mukaan kansainväliseen avunketjuun!

Ajankohtaista:

Länsi-Suomen piirissä tavoitteena on, että työntekijämme ja vapaaehtoisemme pysyvät mahdollisimman pitkään toimintakykyisinä ja terveinä. Piiri tiedottaa aktiivisesti toimistaan piirin sivuilla täällä sekä sosiaalisessa mediassa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä koronaviruksen vaikutuksesta Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin toimintaan, voit olla yhteydessä, joko soittamalla piirin päivystävään puhelimeen: 040 186 5422 arkipäivinä klo 12-14:00 tai laittamalla sähköpostia piirin terveyden edistämisen asiantuntija Janne Säilälle janne.saila@redcross.fi.

In English

Facebook - Instagram

Puhelin:
0400 998 643

Sähköposti:

lansisuomi(at)punainenristi.fi

Laskutusosoitteet

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin osastoille

Piirin vuoden 2020 vuosikokouksessa asetettu vaalitoimikunta pyytää osastoilta ehdotuksia piirin hallituksen puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2021-2023, varapuheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2021-2023, jäseniksi kuuden erovuoroisen tilalle kaksivuotiskaudelle 2021-2023 sekä kahdeksi varsinaiseksi tilintarkastajaksi ja kahdeksi varatilintarkastajaksi vuodelle 2021.

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri
Kuvaaja: Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin vuosikokous järjestettiin Jyväskylässä ja Seinäjoella sekä Teamsin välityksellä 15.elokuuta. Piiritoimistojen kokousvieraiden kanssa pidettiin huolta riittävistä turvaväleistä, käytettiin kasvomaskeja ja noudatettiin huolellista käsihygieniaa.

Kokouksessa oli paikalla 16 osastoa ja 43 äänivaltaista edustajaa. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Sinikka Koivumäki Ilmajoen osastosta.

Hallitukseen kuusi uutta jäsentä

Punaisen Ristin sekä Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun, Vapepan,  vapaaehtoiset olivat viranomaisten pyynnöstä viikonloppuna auttamassa Palokan Ilona-senioritalon tulipalossa. Tulipalo johti laajoihin sammutustöihin ja mittavaan evakuointiin, mutta vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.