Länsi-Suomen piiri

Otto-Ville Väätäinen, SPR kuvapankki
Kuvaaja: Otto-Ville Väätäinen, SPR kuvapankki
Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri on perustettu 20.11.1933. Piirissämme on 69 aktiivista osastoa, joissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa.
Puhelin: 
Jyväskylä - 020 701 2840, Seinäjoki - 020 701 2830
Faksin numero: 
Jyväskylä - 020 701 2841, Seinäjoki - 06 423 1090
Sähköposti: 
jyvaskyla.lansisuomi@punainenristi.fi - seinajoki.lansisuomi@punainenristi.fi

 

 

 

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Hotelli Onnentähti tarjosi juhlavat puitteet kokoukselle."

Länsi-Suomen piirin vuosikokous järjestettiin Tuurissa Hotelli Onnentähdessä 22.4.2017. Tuuriin kokoontui 26 osastosta yli 100 osallistujaa. Kokouksen avasi piirin puheenjohtaja Alpo Tanskanen ja kokouksen puheenjohtajana toimi Ilmajoen osaston puheenjohtaja Sinikka Koivumäki. Keskustoimiston tervehdyksen kokouksessa esitti pääsihteeri Kristiina Kumpula.

Piirin toiminta on ennätyksellisen monipuolista

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Karstulan kippiksen piha alkoi täyttyä autoista heti avaamisen jälkeen."

Karstulan kirppis avasi ovensa tällä viikolla uudessa osoitteessa Taka-Wetkantie 1. Uusia suurempia ja valoisia tiloja juhlittiin munkkikahveilla kiirastorstaina. Uudet tilat saivat heti vuolaasti kehuja asiakkailta ja työntekijöiltä.

Valoisa ja monipuolinen kirppis

Huomattavan valoisa ja avara kirppis palvelee aiempaa monipuolisemmin niin asiakkaita kuin työntekijöitä. Kiirastorstaina piha oli täynnä autoja ja iloinen puheensorina täytti kirpparin. Kaikki asiakkaat tuntuivat olevan tyytyväisiä kirppikseen.

Marianna Tarvainen
Kuvaaja: Marianna Tarvainen
""Ystävätoiminnan kehittämisprojektin loppuseminaari: Teija Matalamäki (vas.), Anne Pälve, Tero Hintsa, Meeri Jaatinen, Erja Salmela""

Ystävätoiminnan alueellisen tuen kehittämisprojektin loppuseminaari pidettiin Seinäjoella 21.3.2017. Seminaariin osallistui eri osastojen vapaaehtoisia ja piirin työntekijöitä. Mukana olivat myös Helsingin –Uudenmaan - piirin sosiaalipalvelusuunnittelija Outi Mustonen ja keskustoimistosta Terveyden ja hyvinvoinnin yksikön päällikkö Maria Viljanensekä sosiaalisen hyvinvoinnin koordinaattori Maaret Alaranta.

Tapahtumat

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.