Länsi-Suomen piiri

Otto-Ville Väätäinen, SPR kuvapankki
Kuvaaja: Otto-Ville Väätäinen, SPR kuvapankki

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri on perustettu 20.11.1933. Piirissämme on 70 aktiivista osastoa, joissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa.                                                

Löydät sivuiltamme ajankohtaisia uutisia sekä tietoa alueen eri toimintamuodoista, projekteista, tulevista tapahtumista ja kursseista. Löydä oma tapasi auttaa ja liity mukaan kansainväliseen avunketjuun!

Facebook

Puhelin:
Jyväskylä 020 701 2840
Seinäjoki 020 701 2830

Sähköposti:
jyvaskyla.lansisuomi@punainenristi.fi
seinajoki.lansisuomi@punainenristi.fi

 

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Hyvä Joulumieli -avajaistapahtuma Seinäjoella 2016, MLL Leikkilähetti Anna Granlund ja Reddie-koira"

Vuosittainen valtakunnallinen keräys vähävaraisille lapsiperheille käynnistyy

 Minna Laihorinne
Kuvaaja: Minna Laihorinne
"Alavuden osaston keräys Veljekset Keskisellä Tuurissa. Kerääjät Kalevi Savisaari ja Martta. Kati Koskinen Siilijärveltä osallistui keräykseen."

Nälkäpäivä-keräys jatkui lauantaina epävakaisessa säässä. Kerääjiä löytyi lippaiden varteen sateisesta säästä huolimatta alustavien arvioiden mukaan lähes yhtä paljon kuin viime vuonna.

- Sade ei karkottanut kerääjiä. Hyvä fiilis on keräyslauantaissa, kertoo Jyväskylän keräyskeskuksesta tavoitettu Varautumisen ja valmiuden asiantuntija Tave Rautiainen. Juuri tapasin kerääjän, joka oli kerännyt useamman lippaan, joissa sama euromäärä muutaman kymmenen sentin tarkkuudella. Hän kertoi, että kerää 500 euroa täyteen!

Jooel Niittynen
Kuvaaja: Jooel Niittynen
"Joutsassa keräys lähti loistavasti käyntiin. Pullat ja pasteijat tekivät kauppansa ja rahaa lahjoitettiin hyvin. Kerääjiä saman verran kuin edellisinä vuosina."

Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin osastojen Nälkäpäivä-keräyksen perjantaipäivä oli onnistunut. Yli 50 osastoa oli mukana perjantaina Nälkäpäivässä. Lahjoittajia oli hiukan aiempaa vähemmän liikkeellä, osittain ilmeisesti huonon sään takia.

Osastot järjestivät lipas- ja tonkkakeräyksiä sekä myivät hernekeittoa ja leipää. Monet osastot saivat koulut hyvin mukaan. Joutsan osastolla koululaiset keräsivät kahtena päivänä. Useilla osastoilla kerääjiä on liikkeellä hyvin, esimerkiksi Kurikassa 45, Ilmajoella 30, Lapualla 40 ja Karstulassa yli 100.

Tapahtumat

15. - 23.11.2017
Sijainti:
Ailakinkatu 5, 40100, JYVÄSKYLÄ
23. - 24.11.2017
Sijainti:
Topeeka 65, 61800, Kauhajoki
23.11.2017
Sijainti:
Topeeka 65, 61800, Kauhajoki

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.