Sääksjärvi

KS
Kuvaaja: KS
"Osastojen yhteisesittelyssä Ideaparkilla"
KS
Kuvaaja: KS
"Sääksjärven kentän avajaisissa"
KS
Kuvaaja: KS
"Nälkäpäiväkeräyksessä Kuljun Kartanolla"
Sijainti:
-, 33880, Sääksjärvi
Puhelin: 
+358405479755
Sähköposti: 
eilaleiman@gmail.com

Tervetuloa Suomen Punaisen Ristin Sääksjärven osaston sivuille!

Sääksjärven osasto toimii Lempäälän kunnassa Sääksjärven alueella n. 12 kilometriä Tampereesta etelään ja kuuluu Hämeen piiriin.

Osastona toteutamme omalta osaltamme Punaisen Ristin tavoitteita sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuemme, avustamme ja koulutamme tarpeen mukaan. Olemme näkyvillä paikkakunnallamme ja annamme halukkaille mahdollisuuden auttaa Punaisen Ristin osastomme kautta. Auttamisen ja toisista välittämisen halu ovat arvokkaita ominaisuuksia, joiden edistämiseksi osastomme pyrkii olemaan kanavana.

Joukkoomme kaivataan lisää jäseniä, jotka haluavat toiminnallaan edistää humanitaarisia arvoja sekä terveyttä ja huolenpitoa lähiympäristössä. Uudet jäsenet otamme ilolla mukaan kaikkeen toimintaan. Ota yhteyttä, yhdessä pystymme tekemään ja auttamaan enemmän. Erityisesti tavoitteenamme on käynnistää Ystäväpalvelutoiminta Sääksjärvellä. Etsimme asiasta innostunutta vetäjää ja ystäviä koulutettavaksi tähän tärkeään vapaaehtoistoimintaan.

Uutiset

Sääksjärven osaston hallituksen kokous on keskiviikkona 26.4.2017 kello 18:30 Sääksjärven Toimelan talolla.

KS
Kuvaaja: KS
"Ihanat mansikkakakut maistuivat"

Sääksjärven osasto vietti lämminhenkisen Ystävä -iltapäivän 11.2 Toimelatalon asukkaiden ja Ikinuorten kerhoon osallistujien kesken. Tilaisuudessa muisteltiin ystävyyteen liittyviä värssyjä, loruja ja sanontoja. Yhdessä laulettiin tuttuja lauluja Riikkan kanssa ja nautiskeltiin ihanasta mansikkakakusta.
Kiitokset osallistujille ja järjestäjille, sekä Toimelatalolle mahdollisuudesta järjestää tilaisuus.

KS
Kuvaaja: KS
"Outi ja Eila myyntipöydän takana"

Osastomme osallistui joulumyyjäisiin Tamperetalolla 10.12.2016. Vaihteeksi päätimme kokeilla ilmoittautua yhdistysten myyjäisiin Tamperetalolle. Onni suosi arvonnassa ja niinpä saimme Tamperetalolta myyntipöydän. Pöytämme oli täpötäynnä Outin tekemiä käsitöitä. Paljon oli kansaa liikkeellä, ja mukava oli kerran kokea Tamperetalon myyjäistunnelma.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.