Sääksjärvi

KS
Kuvaaja: KS
"Sääksjärven kentän avajaisissa ensiapupäivystyksessä"
KS
Kuvaaja: KS
"Nälkäpäiväkeräyksessä Kuljun Kartanolla"
Sijainti:
-, 33880, Lempäälä
Puhelin: 
+35840 537 8840
Sähköposti: 
siitope@outlook.com

Tervetuloa Suomen Punaisen Ristin Sääksjärven osaston sivuille!

Sääksjärven osasto toimii Lempäälän kunnassa Sääksjärven alueella n. 12 kilometriä Tampereesta etelään ja kuuluu Hämeen piiriin.

Osastona toteutamme omalta osaltamme Punaisen Ristin tavoitteita sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuemme, avustamme ja koulutamme tarpeen mukaan. Olemme näkyvillä paikkakunnallamme ja annamme halukkaille mahdollisuuden auttaa Punaisen Ristin osastomme kautta. Auttamisen ja toisista välittämisen halu ovat arvokkaita ominaisuuksia, joiden edistämiseksi osastomme pyrkii olemaan kanavana.

Joukkoomme kaivataan lisää jäseniä, jotka haluavat toiminnallaan edistää humanitaarisia arvoja sekä terveyttä ja huolenpitoa lähiympäristössä. Uudet jäsenet otamme ilolla mukaan kaikkeen toimintaan. Ota yhteyttä, yhdessä pystymme tekemään ja auttamaan enemmän. Erityisesti tavoitteenamme on kehittää edelleen vuonna 2019 aloitettua Ystäväpalvelutoimintaa Sääksjärvellä. Etsimme asiasta innostuneita vapaaehtoisia mukaan ja koulutettavaksi tähän tärkeään vapaaehtoistoimintaan.

Voit ilmoittautua Sääksjärven osastoomme vapaaehtoiseksi luomalla profiilin Omaan osoitteessa: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/ Punaisen Ristin jäsenyys on vaivaton tapa tukea vapaaehtoisten tekemää auttamistyötä ja ottaa kantaa inhimillisten arvojen ja tavoitteiden puolesta. Suomen Punaisen Ristin jäseneksi voit liittyä myös sivuilla https://www.punainenristi.fi/tyomme/liity-jaseneksi/ Punaisen Ristin sivulta osastomme jäseneksi liittyessäsi valitse osastoksi Sääksjärven osasto, mikä onkin oletuksena osastoksesi jos postinumerosi on 33880.

Punaisen Ristin päivittyvä turvallisuus- ja hygieniaohje vapaaehtoistoimintaan koronavirusepidemian aikana löytyy osoittesta https://rednet.punainenristi.fi/node/59469

Uutiset

KS
Kuvaaja: KS
"Toripöytä ja kahvio S-marketin kulmalla Nälkäpäivässa"

Lämpimät kiitokset kaikille Nälkäpäivä 2022 -keräykseen osallistuneille, lahjoittajille, kerääjille, järjestäjille ja yhteistyökumppaneille!

EL
Kuvaaja: EL

SPR Sääksjärven osasto toivottaa kaikille hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta 2022! Lämmin kiitos jokaiselle jäsenelle, lahjoittajalle, vapaaehtoiselle ja yhteistyökumppanille kuluneesta vuodesta.

KS
Kuvaaja: KS
"Toripöytä ja kahvio S-marketin kulmalla"

Lämpimät kiitokset kaikille Nälkäpäivä 2021 -keräykseen osallistuneille, lahjoittajille, lipaskerääjille, keräyksen järjestämiseen osallistuneille vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille!

Nälkäpäivän toritapahtuman ja keräysten tuottona katastrofirahastoon kerätyt varat mahdollistavat Suomen Punaista Ristiä auttamaan kriisitilanteissa apua tarvitsevia maailmalla ja kotimaassa, sekä mahdollistavat sen että koulutetut vapaaehtoiset ovat aina valmiina auttamaan kaikkialla Suomessa.

Nälkäpäiväkeräyksen tuottoa saimme yhteensä 1874,35 € ja lisäksi nettilipas 90 €.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.