Sääksjärvi

KS
Kuvaaja: KS
"Osastojen yhteisesittelyssä Ideaparkilla"
KS
Kuvaaja: KS
"Sääksjärven kentän avajaisissa"
KS
Kuvaaja: KS
"Nälkäpäiväkeräyksessä Kuljun Kartanolla"
Sijainti:
-, 33880, Sääksjärvi
Puhelin: 
+358405479755
Sähköposti: 
eilaleiman@gmail.com

Tervetuloa Suomen Punaisen Ristin Sääksjärven osaston sivuille!

Sääksjärven osasto toimii Lempäälän kunnassa Sääksjärven alueella n. 12 kilometriä Tampereesta etelään ja kuuluu Hämeen piiriin.

Osastona toteutamme omalta osaltamme Punaisen Ristin tavoitteita sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuemme, avustamme ja koulutamme tarpeen mukaan. Olemme näkyvillä paikkakunnallamme ja annamme halukkaille mahdollisuuden auttaa Punaisen Ristin osastomme kautta. Auttamisen ja toisista välittämisen halu ovat arvokkaita ominaisuuksia, joiden edistämiseksi osastomme pyrkii olemaan kanavana.

Joukkoomme kaivataan lisää jäseniä, jotka haluavat toiminnallaan edistää humanitaarisia arvoja sekä terveyttä ja huolenpitoa lähiympäristössä. Uudet jäsenet otamme ilolla mukaan kaikkeen toimintaan. Ota yhteyttä, yhdessä pystymme tekemään ja auttamaan enemmän. Erityisesti tavoitteenamme on käynnistää Ystäväpalvelutoiminta Sääksjärvellä. Etsimme asiasta innostunutta vetäjää ja ystäviä koulutettavaksi tähän tärkeään vapaaehtoistoimintaan.

Uutiset

KS
Kuvaaja: KS
"Aurinkoisena lauantaina Sääksjärven torilla"

Sääksjärven osasto oli jälleen Punaisen Ristin viikon alla aurinkoisen aamupäivän 6.5 Sääksjärven torilla S-marketilla. Pöydiltä löytyi leivonnaisia, lorupusseja ja puuhaleluja. Myös arpajaiset oli järjestetty ja olipa siellä myös pienimuotoinen torikahvila.  Kiitokset kaikille tapahtumaan eri tavoin osallistuneille! Te kaikki teette avustustoiminnan mahdolliseksi. Toivotaan että Sääksjärvelle saataisiin vilkkaampaa torielämää torin hiukan syrjäisestä sijainnista huolimatta.

Sääksjärven osaston hallituksen kokous on keskiviikkona 07.06.2017 kello 18:30 Sääksjärven Toimelan talolla.

KS
Kuvaaja: KS
"Ihanat mansikkakakut maistuivat"

Sääksjärven osasto vietti lämminhenkisen Ystävä -iltapäivän 11.2 Toimelatalon asukkaiden ja Ikinuorten kerhoon osallistujien kesken. Tilaisuudessa muisteltiin ystävyyteen liittyviä värssyjä, loruja ja sanontoja. Yhdessä laulettiin tuttuja lauluja Riikkan kanssa ja nautiskeltiin ihanasta mansikkakakusta.
Kiitokset osallistujille ja järjestäjille, sekä Toimelatalolle mahdollisuudesta järjestää tilaisuus.

Tapahtumat

14. - 16.9.2017
Sijainti:
-, 33880, SÄÄKSJÄRVI

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.