Sääksjärvi

KS
Kuvaaja: KS
"Osastojen yhteisesittelyssä Ideaparkilla"
KS
Kuvaaja: KS
"Sääksjärven kentän avajaisissa"
KS
Kuvaaja: KS
"Nälkäpäiväkeräyksessä Kuljun Kartanolla"
Sijainti:
-, 33880, Sääksjärvi
Puhelin: 
+358405479755
Sähköposti: 
eilaleiman@gmail.com

Tervetuloa Suomen Punaisen Ristin Sääksjärven osaston sivuille!

Sääksjärven osasto toimii Lempäälän kunnassa Sääksjärven alueella n. 12 kilometriä Tampereesta etelään ja kuuluu Hämeen piiriin.

Osastona toteutamme omalta osaltamme Punaisen Ristin tavoitteita sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuemme, avustamme ja koulutamme tarpeen mukaan. Olemme näkyvillä paikkakunnallamme ja annamme halukkaille mahdollisuuden auttaa Punaisen Ristin osastomme kautta. Auttamisen ja toisista välittämisen halu ovat arvokkaita ominaisuuksia, joiden edistämiseksi osastomme pyrkii olemaan kanavana.

Joukkoomme kaivataan lisää jäseniä, jotka haluavat toiminnallaan edistää humanitaarisia arvoja sekä terveyttä ja huolenpitoa lähiympäristössä. Uudet jäsenet otamme ilolla mukaan kaikkeen toimintaan. Ota yhteyttä, yhdessä pystymme tekemään ja auttamaan enemmän. Erityisesti tavoitteenamme on käynnistää Ystäväpalvelutoiminta Sääksjärvellä. Etsimme asiasta innostunutta vetäjää ja ystäviä koulutettavaksi tähän tärkeään vapaaehtoistoimintaan.

Uutiset

KS
Kuvaaja: KS
"Jälleen nälkäpäiväkeräyksessä mukana"

Lämpimät kiitokset kaikille Nälkäpäivä 2017-keräykseen monin eri tavoin osallistuneille, lahjoittajille, tapahtuman järjestäjille ja kerääjille. Nälkäpäivän toripöydän myynnin, arpajaisten ja lipaskeräysten tuottona Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon kerätyt varat mahdollistavat Punaista Ristiä auttamaan nopeasti kriisitilanteissa apua tarvitsevia, niin maailmalla kuin kotimaassakin!
Nälkäpäivä-keräys jatkuu Punaisen Ristin verkossa lokakuun loppuun asti.

Kiitos kaikille Pysäytä nälänhätä - hätäapukeräyksen kautta Itä-Afrikan ja Jemenin avustamiseen osallistuneille. Yhdessä kaikkien Teidän avustuksella Punainen Risti pystyy lievittämään ihmisten hädänalaista tilannetta kuivuuden ja konfliktien vaivaamassa Itä-Afrikassa.

KS
Kuvaaja: KS
"Aurinkoisena lauantaina Sääksjärven torilla"

Sääksjärven osasto oli jälleen Punaisen Ristin viikon alla aurinkoisen aamupäivän 6.5 Sääksjärven torilla S-marketilla. Pöydiltä löytyi leivonnaisia, lorupusseja ja puuhaleluja. Myös arpajaiset oli järjestetty ja olipa siellä myös pienimuotoinen torikahvila.  Kiitokset kaikille tapahtumaan eri tavoin osallistuneille! Te kaikki teette avustustoiminnan mahdolliseksi. Toivotaan että Sääksjärvelle saataisiin vilkkaampaa torielämää torin hiukan syrjäisestä sijainnista huolimatta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.