Sääksjärvi

KS
Kuvaaja: KS
"Sääksjärven kentän avajaisissa ensiapupäivystyksessä"
KS
Kuvaaja: KS
"Nälkäpäiväkeräyksessä Kuljun Kartanolla"
Sijainti:
-, 33880, Lempäälä
Puhelin: 
+358405479755
Sähköposti: 
eilaleiman@gmail.com

Tervetuloa Suomen Punaisen Ristin Sääksjärven osaston sivuille!

Sääksjärven osasto toimii Lempäälän kunnassa Sääksjärven alueella n. 12 kilometriä Tampereesta etelään ja kuuluu Hämeen piiriin.

Osastona toteutamme omalta osaltamme Punaisen Ristin tavoitteita sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuemme, avustamme ja koulutamme tarpeen mukaan. Olemme näkyvillä paikkakunnallamme ja annamme halukkaille mahdollisuuden auttaa Punaisen Ristin osastomme kautta. Auttamisen ja toisista välittämisen halu ovat arvokkaita ominaisuuksia, joiden edistämiseksi osastomme pyrkii olemaan kanavana.

Joukkoomme kaivataan lisää jäseniä, jotka haluavat toiminnallaan edistää humanitaarisia arvoja sekä terveyttä ja huolenpitoa lähiympäristössä. Uudet jäsenet otamme ilolla mukaan kaikkeen toimintaan. Ota yhteyttä, yhdessä pystymme tekemään ja auttamaan enemmän. Erityisesti tavoitteenamme on kehittää edelleen vuonna 2019 aloitettua Ystäväpalvelutoimintaa Sääksjärvellä. Etsimme asiasta innostuneita vapaaehtoisia mukaan ja koulutettavaksi tähän tärkeään vapaaehtoistoimintaan.

Voit ilmoittautua Sääksjärven osastoomme vapaaehtoiseksi luomalla profiilin Omaan osoitteessa: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/
Punaisen Ristin jäsenyys on vaivaton tapa tukea vapaaehtoisten tekemää auttamistyötä ja ottaa kantaa inhimillisten arvojen ja tavoitteiden puolesta. Suomen Punaisen Ristin jäseneksi voit liittyä myös sivuilla https://www.punainenristi.fi/tyomme/liity-jaseneksi/

Punaisen Ristin sivulta osastomme jäseneksi liittyessäsi valitse osastoksi Sääksjärven osasto, mikä onkin oletuksena osastoksesi jos postinumerosi on 33880.

Punaisen Ristin päivittyvä turvallisuus- ja hygieniaohje vapaaehtoistoimintaan koronavirusepidemian aikana löytyy osoittesta https://rednet.punainenristi.fi/node/59469

Uutiset

Rauno Peltola
Kuvaaja: Rauno Peltola
"Outi ja Eila jouluisten pakettien äärellä"

Toimelassa tonttuja ja enkeleitä!
Punaisen Ristin Sääksjärven osaston aktiivit Outi ja Eila kävivät 16.12.2020 Toimelan talossa viemässä talon asukkaille välitettäväksi pienet joulumuistamiset. Tunnelma tilaisuudessa oli lämmin ja ihanat pikkupaketit otettiin kiitollisina vastaan.
SPR Sääksjärven osasto toivottaa talon asukkaille ja henkilökunnalle Hyvää Joulua, rauhallista vuoden vaihdetta, sekä Onnellista Uutta Vuotta!

Parhainta Joulun aikaa,
lepoa ja rauhaa.
Enkelten, tonttujen taikaa,  
toivottaa saa!

KS
Kuvaaja: KS

Osastomme toimitti kunnan neuvolatoiminnan kautta jaettavaksi vähävaraisille lapsiperheille Sääksjärvellä16 kpl Hyvä Joulumieli lahjakortteja a`50€.

Hyvää Joulua ja vuodenvaihdetta!

 

KS
Kuvaaja: KS
"Herkullisia leivonnaisia toripöydällä"

SUURI KIITOS kaikille Nälkäpäivä 2020 -keräykseen osallistuneille, lahjoittajille, järjestäjille, kerääjille ja yhteistyökumppaneille!

Nälkäpäivän torimyynnin, arpajaisten ja lipaskeräysten tuottona katastrofirahastoon kerätyt varat mahdollistavat Suomen Punaista Ristiä auttamaan kriisitilanteissa apua tarvitsevia maailmalla ja kotimaassa, sekä mahdollistavat sen että koulutetut vapaaehtoiset ovat aina valmiina auttamaan kaikkialla Suomessa. Lipaskeräykset sekä toritapahtuma tuottivat yhteensä yli 1800 euroa katastrofirahastoon.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.