Sääksjärvi

KS
Kuvaaja: KS
"Osastojen yhteisesittelyssä Ideaparkilla"
KS
Kuvaaja: KS
"Sääksjärven kentän avajaisissa"
KS
Kuvaaja: KS
"Nälkäpäiväkeräyksessä Kuljun Kartanolla"
Sijainti:
-, 33880, Lempäälä
Puhelin: 
+358405479755
Sähköposti: 
eilaleiman@gmail.com

Tervetuloa Suomen Punaisen Ristin Sääksjärven osaston sivuille!

Sääksjärven osasto toimii Lempäälän kunnassa Sääksjärven alueella n. 12 kilometriä Tampereesta etelään ja kuuluu Hämeen piiriin.

Osastona toteutamme omalta osaltamme Punaisen Ristin tavoitteita sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuemme, avustamme ja koulutamme tarpeen mukaan. Olemme näkyvillä paikkakunnallamme ja annamme halukkaille mahdollisuuden auttaa Punaisen Ristin osastomme kautta. Auttamisen ja toisista välittämisen halu ovat arvokkaita ominaisuuksia, joiden edistämiseksi osastomme pyrkii olemaan kanavana.

Joukkoomme kaivataan lisää jäseniä, jotka haluavat toiminnallaan edistää humanitaarisia arvoja sekä terveyttä ja huolenpitoa lähiympäristössä. Uudet jäsenet otamme ilolla mukaan kaikkeen toimintaan. Ota yhteyttä, yhdessä pystymme tekemään ja auttamaan enemmän. Erityisesti tavoitteenamme on kehittää edelleen vuonna 2019 aloitettua Ystäväpalvelutoimintaa Sääksjärvellä. Etsimme asiasta innostuneita vapaaehtoisia mukaan ja koulutettavaksi tähän tärkeään vapaaehtoistoimintaan.

Punaisen Ristin sivulta osastomme jäseneksi liittyessäsi valitse osastoksi Sääksjärven osasto, mikä onkin oletuksena osastoksesi jos postinumerosi on 33880.

Nälkäpäivä on tärkein Suomen Punaisen Ristin vuosittainen keräys. Syksyn 2020 Keräys on 40. nälkäpäiväkeräys. Nälkäpäivänä kerätään ennalta sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoja käytetään siellä, missä avun tarve on suurin. Voit osallistua osaston nettikeräykseen syys- ja lokakuun aikana osoitteessa: https://oma.punainenristi.fi/nalkapaiva-kerays-2020/8-9048

Uutiset

"Olli Soini Riihimäen Pride-viikolla kesällä 2019"

Hämeen ennakkoluuloton edelläkävijä 2020: Olli Soini

"Ollaan yhdessä ja pidetään toisistamme huolta" - Olli Soini

Punainen Risti jakaa Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksia yhteisöille, yrityksille ja yksittäisille ihmisille, jotka edistävät toiminnallaan inhimillisyyttä ja yhdenvertaisuutta.

Koronatilanteen vuoksi viivästynyt SPR:n Sääksjärven osaston kevätkokous pidetään keskiviikkona 16.9.2020 klo 17.00 Ehtoopirtillä, Asuntotie 4, Sääksjärvi. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kaikki jäsenet tervetulleita kokoukseen. SPR:n Sääksjärven osaston hallitus. Kokouksen jälkeen myös osaston hallitus kokoontuu.

 

Nähdään toisemme -ystävänpäivätapahtumassa nautittiin ystävänpäiväviikon lauantaina 15.2.  kakkukahvit Toimelan talolla seurustelun ja lämminhenkisen ohjelman kera Toimelan talon asukkaiden, Ikinuorten

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.