Ikinuorten Kerho

KS
Kuvaaja: KS
"Ystavänpäivän 2016 lltapäivätapahtumassa mukana Ikinuorten kerholaisia"

Ikinuorten kerho 

Punaisen Ristin Sääksjärven osaston Ikinuorten kerho on toiminut Sääksjärvellä vuosikymmeniä, vuodesta 1975 alkaen. Aluksi kerho toimi Osuuspankin kerhotiloissa, sen jälkeen Sääksjärven seurakuntakeskuksen tiloissa. Nykyisin kerho järjestetään Sääksjärven Toimelatalolla. Itse asiassa kerho aloitti toimintansa  jo Punaisen Ristin kyläkerhon aikaan vuonna 1958  ja on nyt  edelleen virkeässä toiminnassa.

Kerhopäivät ovat Toimelatalolla pääsääntöisesti ns. ”pariton” keskiviikko yleensä kello 14 alkaen. Kesäaika on vapaata.

Kerhossa keskustellaan kahvin lomassa vaihtelevasti eri aiheista ajankohtaisista historiaan. Harjoitetaan muistia ja pidetään pieniä visailuja. Toiveiden mukaan kutsutaan vierailijoita alustamaan kiinnostavista aiheista. Teemoja riittää erilaisista asioista kiinnostuneille.

Kerho tekee myös toiveiden mukaisesti kevät- ja/tai syysretken. Kerhotoimintavastaava Tuija Seppänen hoitaa kahvin keiton, kerhon retket kuten myös jouluruokailun järjestämisen.

Kiitokset kerhon toiminnasta aiemmin pitkään ansioituneesti vastanneelle Anja Heinolle.

Osallistujien ikähaarukka on 55 ja 95 vuoden välillä ja osallistujien määrä vaihtelee ollen 8 – 14 henkilöä. Kerhon toiminta on aktiivista ja vireää.