Riihimäki

"Ensiapuryhmä Erämessuilla kesäkuussa 2018"
Janne Nieminen
Kuvaaja: Janne Nieminen
"Kontti-keräys 18.11.2017"
Sijainti:
-, 11100, Riihimäki

Punaisen Ristin Riihimäen osasto toimii Riihimäen kaupungin ja Hausjärven kunnan alueella. Osastossa on noin 400 jäsentä.

Punaisen Ristin Riihimäen osastolla on monenlaista toimintaa kaiken ikäisille. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki.

Sähköposti:
riihimaki@punainenristi.fi

riihimaki.punainenristi.fi

Facebook: https://www.facebook.com/sprriihimaki/

 
 

Uutiset

Älä ole Jouluna ja Loppiaisena yksin, vaan tule vapaaehtoistemme järjestämään joulukahvilaan. Veloitukseton kahvilamme on auki kaikille seuraa kaipaaville. Luvassa on kahvittelun ja jouluisen tunnelman lisäksi leppoisaa yhdessäoloa.

Joulukahvila on auki torstaina 26.12.2019 ja maanantaina 6.1.2020 Punaisen Ristin Riihimäen osaston toimitilalla, Keskuskatu 1, 11100 Riihimäki

Voit myös tulla vapaaehtoiseksi järjestämään kahvilaa. Ilmoittautumiset osoitteeseen riihimaki@punainenristi.fi

Osaston sääntömääräinen syyskokous pidettiin tiistaina 26.11.2019. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020. Vuosi 2020 on osaston 70. toimintavuosi.

Hallitukseen vuosiksi 2020 ja 2021 valittiin Jenna Seppälä, Sini Paajanen, Pirjo Sadinmäki ja Päivi Rantasalmi. Hallituksessa vuoden 2020 jatkavat puheenjohtaja Tapio Laine, varapuheenjohtaja Lasse Särkimäki, Sirpa Lahdensalo, Soila Mäkinen ja Pekka Raninen. 

Ensiapuryhmätoiminta on mielekäs ja palkitseva tapa viettää vapaa-aikaa. Et tarvitse mitään aikaisempaa ensiapukoulutusta tullaksesi mukaan: tärkeintä on kiinnostus ja halu auttaa onnettomuuteen tai hätään joutunutta. Ensiapurthmästä löytyy tekemistä kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.