Toiminnan esittely

Oulun osastossa tapahtuu

 

Punaisen Ristin Oulun osaston toimintakenttään kuuluu vapaaehtoistoimintaa kaikenikäisille - aina vaavista vaariin asti. Toisinaan kiire valtaa elämän, ja sen tasapainoksi saatetaan hakea inhimillisyyttä ja oman panoksen antamista osallistumalla satunnaisesti osaston toimintaan. Joskus oma elämäntilanne taasen voi olla avoin ja tekemisestä on suorastaan puutetta - silloin osasto voi tarjota mukaantulijalle säännöllisempiä ja laajempia auttamisen tapoja. Jokainen panos merkitsee, ja mielekäs sekä antoisa yhdessä tekeminen suorastaan koukuttaa!

Osaston toiminnan perustana ovat Punaisen Ristin periaatteet: inhimillisyys, tasapuolisuus, puolueettomuus, riippumattomuus, vapaaehtoisuus, ykseys ja yleismaailmallisuus. Nämä periaatteet elävät jäsenten ja vapaaehtoisten ajatuksissa ja teoissa.

Kaikille toiminnastamme kiinnostuneille - avuntarpeessa olijoille ja auttajaksi haluaville - avataan osaston ovet ja toivotetaan tervetulleiksi. Tämän kirjavan joukon yhteinen tavoite on karkottaa yksinäisyys ja tuoda tilalle yhteisöllisyys.

Tänään on hyvä päivä auttaa. Mistä sinä aloitat?