Riihimäki

"Ensiapuryhmä Erämessuilla kesäkuussa 2018"
Janne Nieminen
Kuvaaja: Janne Nieminen
"Kontti-keräys 18.11.2017"
Sijainti:
-, 11100, Riihimäki

Punaisen Ristin Riihimäen osasto tiedottaa 15.1.2021

Viranomaiset suosittelevat välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suomen Punaisen Ristin Riihimäen osasto on päättänyt, että osaston säännölliset ryhmien tapaamiset ovat koronapandemian vuoksi tauolla toistaiseksi. Niissä toiminnoissa, joita osasto järjestää, noudatetaan voimassa olevia kokoontumisrajoituksia ja turvallisuusohjeita. 

Toimenpiteiden tavoitteena on huolehtia osaston vapaaehtoisten ja toiminnoissa käyvien henkilöiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista sekä osaston valmiuden ylläpitämisestä. Näillä tiukoilla toimilla pyrimme ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä.

Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella nettisivujen riihimaki.punainenristi.fi lisäksi osaston sosiaalisen median kanavissa (Facebook-sivu ja Instagram). 

Punaisen Ristin Riihimäen osasto toimii Riihimäen kaupungin ja Hausjärven kunnan alueella. Osastossa on noin 400 jäsentä.

Punaisen Ristin Riihimäen osastolla on monenlaista toimintaa kaiken ikäisille. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki.

Sähköposti:
riihimaki@punainenristi.fi

riihimaki.punainenristi.fi

Facebook: https://www.facebook.com/sprriihimaki/

Instagram: https://www.instagram.com/punainenristiriihimaki/

 
 

Uutiset

Punaisen Ristin Riihimäen osaston vapaaehtoiset pitävät maahanmuuttajille suunnattua Läksyhelppiä joka maanantai 11.1.-24.5.2021 klo 16.30-18.00 osaston toimitilalla osoitteessa Keskuskatu 1, 11130 Riihimäki.

Läksyhelpissä puhutaan, luetaan ja tehdään läksyjä yhdessä.

Punaisen Ristin Riihimäen osasto jakaa EU:n ruoka-apua tiistaina 27.10. Elintarvikkeet on tarkoitettu vähävaraisille henkilöille Suomessa. Ruoka-avun jakamisessa noudatetaan tasa-arvon ja syrjimättömyyden periaatteita.

Valmiiksi pakattuja elintarvikekasseja jaetaan Riihimäen matkakeskuksessa osoitteessa Eteläinen Asemakatu 2 tiistaina 27.10.2020 klo 15–18 (tai niin kauan kuin jaettavia elintarvikkeita riittää).

Puhelinyhteyden lisäksi palveluohjaukseen voi myös olla yhteydessä sähköpostitse.

• Palveluohjaus p. 019 758 4364, puhelinaika arkisin kello 8-18, viikonloppuisin kello 10-14, muina aikoina voi jättää viestin puhelinvastaajaan
• sähköpostiosoite: palveluneuvonta@riihimaki.fi

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.