Riihimäki

"Ensiapuryhmä Erämessuilla kesäkuussa 2018"
Janne Nieminen
Kuvaaja: Janne Nieminen
"Kontti-keräys 18.11.2017"
Sijainti:
-, 11100, Riihimäki

Punaisen Ristin Riihimäen osasto tiedottaa 14.3.2020

Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Myös Suomessa viranomaiset suosittelevat välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Suomen Punaisen Ristin Riihimäen osasto on päättänyt, että osaston säännölliset ryhmien tapaamiset ja kokoukset sekä suunnitelmissa olevat koulutukset ja kurssit perutaan ainakin 13.4.2020 saakka. Toimintojen keskeyttäminen koskee ensiapuryhmää, henkisen tuen ryhmää, ystävätoimintaa, Suomi-kahvilaa, Naisten klubia, Pelirastia ja kaikkia kolmea Terveyspistettä. Ensi viikolla vietettävän Rasisminvastaisen viikon kaikki tapahtumat on myös peruttu.

Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella nettisivujen riihimaki.punainenristi.fi lisäksi osaston sosiaalisen median kanavissa (Facebook-sivu ja Instagram).

Toimenpiteiden tavoitteena on huolehtia osaston vapaaehtoisten ja toiminnoissa käyvien henkilöiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista sekä osaston valmiuden ylläpitämisestä. Näillä tiukoilla toimilla pyrimme ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä.

Punaisen Ristin Riihimäen osasto toimii Riihimäen kaupungin ja Hausjärven kunnan alueella. Osastossa on noin 400 jäsentä.

Punaisen Ristin Riihimäen osastolla on monenlaista toimintaa kaiken ikäisille. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki.

Sähköposti:
riihimaki@punainenristi.fi

riihimaki.punainenristi.fi

Facebook: https://www.facebook.com/sprriihimaki/

 
 

Uutiset

Puhelinyhteyden lisäksi palveluohjaukseen voi myös olla yhteydessä sähköpostitse.

• Palveluohjaus p. 019 758 4364, puhelinaika arkisin kello 8-18, viikonloppuisin kello 10-14, muina aikoina voi jättää viestin puhelinvastaajaan
• sähköpostiosoite: palveluneuvonta@riihimaki.fi

"Olli Soini Riihimäen Pride-viikolla kesällä 2019"

Hämeen ennakkoluuloton edelläkävijä 2020: Olli Soini

"Ollaan yhdessä ja pidetään toisistamme huolta" - Olli Soini

Punainen Risti jakaa Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksia yhteisöille, yrityksille ja yksittäisille ihmisille, jotka edistävät toiminnallaan inhimillisyyttä ja yhdenvertaisuutta.

Osastollamme aloittaa uusi, kaikille avoin toimintaryhmä Pelirasti. Pelirastissa kaikenikäiset pääsevät pelaamaan lauta- ja korttipelejä, ja viettämään aikaa osastomme toimitilassa keskustassa. Pelirastia vetävät osastomme vapaaehtoiset, ja toiminta on ilmaista. Pelejä on tarjolla laaja valikoima monen ikäisille, ja halutessaan voi tuoda myös oman pelin.  Ei ennakkoilmoittautumista.
 
Pelirasti kokoontuu torstaisin kello 12-15 osastomme toimitilalla osoitteessa Keskuskatu 1. 
 
Tervetuloa mukaan!
 

Tapahtumat

12.10.2020
Sijainti:
Kirkkopolku 2, 11100, Riihimäki
2.11.2020
Sijainti:
Kirkkopolku 2, 11100, Riihimäki
23.11.2020
Sijainti:
Kirkkopolku 2, 11100, Riihimäki

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.