Ystävätoiminta

Ystäväksi ystävää tarvitsevalle

Suomen Punainen Risti välittää ystäviä yksinäisille ja ystävää kaipaaville. Toiminnan tavoitteena on tukea toista ihmistä, tarjota virkistystä ja lievittää yksinäisyyttä.

Ystävävapaaehtoisena annat toiselle aikaasi sen verran kuin haluat. Yhteinen ajanvietto voi olla esimerkiksi kahvittelua, ulkoilua tai jokin harrastus. Ystävätoiminnassa voit valita itsellesi sopivimman tavan auttaa: voit toimia muun muassa vanhuksen, nuoren tai vammaisen ystävänä, erilaisissa laitoksissa tai ryhmätoiminnassa.

Kun haluat ystävävapaaehtoiseksi

Otamme toimintaamme jatkuvasti mukaan uusia vapaaehtoisia. Ystävävapaaehtoiseksi voi tulla kuka vain, eikä erityistaitoja tarvita. Toimintaan pääsee mukaan suorittamalla Suomen Punaisen Ristin ystäväkurssin. Voit myös soittaa tai tulla käymään toimistollamme Myyrmäen asukastilassa päivystysaikaan ma klo 16-18 ja to klo 10-12.

Osastomme järjestää ystäväkursseja kahdesti vuodessa, löydät kurssi-ilmoitukset osaston nettisivuilta, SPR:n tapahtumahausta sekä Vantaan Sanomista. Voit myös osallistua toisen osaston järjestämälle kurssille, löydät ajankohtaiset kurssit täältä.

Jos tarvitset ystävän

Ota yhteyttä ystävävälitykseen puh. 050 470 8443, tai spr.myyrinki@eduvantaa.fi Huomioithan, että ystävätoimintaa toteutetaan tavallisen ihmisen taidoilla, tarjoamme siis esimerkiksi ulkoiluseuraa tai juttukaverin. 

Käsityökerho

Maanantaisin käsityökerho kokoontuu klo 14-17 Myyrmäen asukastilassa. Teemme esimerkiksi Äiti Teresa -peittoja, villasukkia ja pipoja. Toimitamme ne Punaisen Ristin logistiikkakeskukseen, josta ne kuljetetaan niitä tarvitseville.

Yhteystiedot
puh. 050 470 8443
spr.myyrinki@eduvantaa.fi
Myyrmäen asukastila
Paalutori 3
01600 Vantaa

Tervetuloa mukaan!