Vantaan ensihuoltoyksikkö

Mirja Bergström
Kuvaaja: Mirja Bergström
"Vantaan ensihuoltoyksikön jäseniä EHY-illassa Helsingissä 26.4.2014"
Mirja Bergström
Kuvaaja: Mirja Bergström
"Vantaan ensihuoltoyksikköläisiä yleiskokouksessa Turussa kesäkuussa 2014."

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta? Onko Sinulla kiinnostusta tai kokemusta ensiavun, henkisen huollon tai psyykkisen tuen alueelta sekä mahdollisuutta ja halua sitoutua? Toiminnassamme on myös mahdollista kouluttautua, sillä suurin osa toimijoistamme on täysin maallikoita. Saatat olla juuri oikea henkilö ensihuoltotoimintaan. Ryhmässämme on tällä hetkellä toistakymmentä aktiivista jäsentä Vantaan eri osastoista.

Avustamme viranomaisia tarvittaessa muun muassa tulipalojen uhrien auttamisessa, kiintiöpakolaisten vastaanottamisessa ja kotikuntiinsa ohjaamisessa, etsintäjoukkojen ensihuoltopalveluissa sekä muissa viranomaisten kanssa sovituissa tehtävissä. Toiminta ensihuoltoyksikössä antaa uusia kokemuksia ja mahdollisuuden auttaa kanssaihmisiä. Jokainen avustustilanne on erilainen, sillä kohderyhmäkin vaihtuu aina.

Vantaan Ensihuoltoyksikkö ottaa edelleen joukkoonsa reipasta väkeä. Ota yhteyttä yksikön vetäjään Maria Nygren sähköpostilla vantaan.ensihuolto@gmail.com.

Vantaan ensihuoltoyksikön kokoontumispaikka vaihtelee, joten seuraa ohjelmaa, josta ilmenee aina illan vastuuhenkilö, joka kertoo seuraavan kokoontumispaikan.