Länsi-Vantaa

"Ensiapupäivystys salibandyn maaottelussa."
"Ensiapupäivystys jalkapallo-ottelussa Myyrmäessä."
Katja Lehtisaari
Kuvaaja: Katja Lehtisaari
"Nälkäpäivä-kerääjiä Myyrmäessä 16.9.2016"
Riikka And
Kuvaaja: Riikka And
"HUP:in kisajoukkueet valmiina ensiavun SM-kisaradalle Rovaniemellä 6.6.2015."
Tommi Hartikainen
Kuvaaja: Tommi Hartikainen
"Länsi-Vantaan Reddie Kids -ryhmäläisiä rastilla ensiavun SM-kisoissa Savonlinnassa 8.6.2013."
Puhelin: 
Ystävävälitys 050 470 8443 ja 043 824 7474 // Ensiapupäivystyksen tilaaminen 040 507 0943

Punaisen Ristin Länsi-Vantaan osastossa on mukana jo noin 130 ihmistä eri vapaaehtoistehtävissä ja toimintaryhmissä. Tule sinäkin mukaan osastomme monipuoliseen toimintaan!

Liity jäseneksi tästä!

Osastomme toiminta-alue on Länsi-Vantaalla, postinumerot välillä 01530 - 01760, mutta liittyminen ja osastossa toimiminen ei edellytä alueella asumista - toimintaan voi siis liittyä mukaan vaikka asuisi toiminta-alueen ulkopuolellakin!

Otamme jatkuvasti mukaan uusia vapaaehtoisia kaikkiin osastomme toimintaryhmiin. Sivupalkista löydät tarkempaa tietoa osastomme toiminnasta sekä toimintaryhmistä.

Mikäli et vielä tiedä, mihin toimintaan haluaisit tulla mukaan tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla lansivantaa@punainenristi.fi

Löydät meidät myös Instagramista sekä Facebookista!

Lisätietoa Punaisen Ristin toiminnasta saat osoitteesta www.punainenristi.fi.

Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Mirja Palmanto
Kuvaaja: Mirja Palmanto
"Lapset harjoittelevat ensiapua Reddie Kids -kerhossa Länsi-Vantaalla 2022."

Keimolanmäen koulu on hiljennyt koulupäivän jälkeen, mutta yhdessä luokassa on edelleen valo ja tunnelma iloisen jännittynyt. Lapset ovat kumartuneina bingoruudukoiden ääreen, kun ohjaaja arvuuttelee ensiapuun liittyviä sanoja yksi kerrallaan.

Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi!

Suomen Punainen Risti on aloittanut hätäapukeräyksen humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä tarvitseville. Varat ohjataan kansainväliselle Punaiselle Ristille, joka toimittaa apua sitä tarvitseville kontaktilinjan molemmin puolin.

Humanitaarisella avulla turvataan ihmisten perustarpeita. Punainen Risti toimittaa vettä, ruokaa, suojaa sekä terveyspalveluita, ja auttaa kadonneiden etsinnässä.

Valitse itsellesi sopivin tapa auttaa:

Toimintaryhmien lähitapaamiset ovat edelleen tauolla koronatilanteesta johtuen! Toimintaryhmien vetäjät ilmoittavat, kun toimintaa päästään taas jatkamaan.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.