Tule mukaan!

 

Oletko kiinnostunut ensiapuryhmätoiminnasta?

 

Ensiapu on hyödyllinen harrastus. Jos sinulla on auttamishalua ja energiaa yli oman tarpeen, tule mukaan Punaisen Ristin ensiapuryhmän toimintaan! Ensiapuryhmässä opit auttamaan itseäsi ja läheisiäsi. Voit tulla mukaan, vaikka et vielä osaisi ensiaputaitoja. Toiminta on vapaaehtoista. EA-toiminnasta saat antoisan harrastuksen ja uusia ystäviä.

 

Niin aktiivisesti kuin itse haluat

Ensiapuryhmät kokoontuvat säännöllisesti opettelemaan ja harjoittelemaan ensiapua ja muita Punaisen Ristin teemoja. Kiinnostuksesi mukaan opit myös radiopuhelinten käyttöä, ryhmän johtamista ja vuorovaikutustaitoja sekä pääset osallistumaan koulutuksiin. Harjoittelu ensiapuryhmässä on maksutonta, eikä siihen vaadita erityisosaamista.

 

Tule päivystämään tapahtumiin!

Ensiapuryhmät päivystävät läpi vuoden erilaisissa tapahtumissa huolehtien paikalla olevien turvallisuudesta. Päivystämään pääset, kun olet täysi-ikäinen, harjoittelet säännöllisesti ensiapuryhmässä ja sinulla on voimassa oleva päivystyslupakortti. 16 vuotta täyttäneillä on mahdollisuus toimia ensiapupäivystyksissä harjoittelijoina suoritettuaan EA1-kurssin.

 

Heti apuun

Osa ensiapuryhmäläisistä osallistuu myös hälytystehtäviin osana Vapaaehtoista pelastuspalvelua (Vapepa). Viranomaiset hälyttävät hälytysryhmien vapaaehtoisia auttamaan niin onnettomuuksissa, etsinnöissä, evakuoinneissa kuin vaativissa erityistilanteissakin.

Lue lisää Vapepasta www.vapepa.fi

 

Tervetuloa mukaan! Kokoonnumme kevään aikana parittomien viikkojen torstaisin klo 18.30-21.00 osoitteessa Arontie 1, Kurikka. 

 

Ensiapuryhmän johtaja: Henna Timonen

puh. 040 414 0451

email. henna.timonen[at]elisanet.fi